To je to što me zanima!

Safety Zone: Vedran Peter aka MP u četvrtak u klubu Gjuro 2

Čast nam je najaviti nastup Vedrana Petera, DJ-a i umjetnika kojeg se zasigurno sjeća starija publika, a kojem će nakon 7 godina ovo biti prvi nastup u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Za kraj drugog mjeseca čast nam je najaviti nastup Vedrana Petera a.k.a. MP, dugogodišnjeg DJ-a i umjetnika kojeg se zasigurno sjeća starija publika, a kojem će nakon 7 godina ovo biti prvi nastup u Hrvatskoj obzirom da je jedno vrijeme živio u Švedskoj. Ovaj osebujan umjetnik koji se profesionalno bavi filmom i fotografijom u četvrtak će odsvirati Old School/Freestyle set i prošetati nas kroz povijest elektronske glazbe. Pridružite nam se i Vi ovaj četvrtak, 28. veljače, u Gjuri i Gjurajte sa nama, upad je slobodan.

Vedran Peter a.k.a. MP 

Dj-ingom se bavi od 1985. godine, a sa techno glazbom se susreće 1991. u Frankfurtu kada i počinje njegova profesionalna DJ karijera. Tijekom 90-tih vrti glazbu na brojnim događanjima u Zagrebu i po cijeloj hrvatskoj, pa tako u Njemačkoj i Švedskoj. Budući je u elektronskoj glazbi od samog početka stil koji gaji je Old School/ Freestyle u kojem kombinira različite žanrove elektronike.

Party u Gjuri 2 biti će njegov prvi gig u Zagrebu nakon 7 godina, a Vedran Peter a.k.a. MP će odsvirati petosatni set koji vodi kroz povijest elektronske glazbe i pokazati svoje nikad ne zaboravljene vještine mixanja. MP je organizirao brojne partye, a najpoznatiji su oni u utvrdi Lukavec tijekom devedesetih koji dan danas slove kao jedni od najboljih hrvatskih partya ikada. Uz DJ-anje MP se profesionalno bavi filmom i fotografijom, tako da nam ovaj osebujan umjetnik ima puno toga za dati i pokazati.

Dođite i pridružite nam se u četvrtak, poseban naglasak na starije generacije koje se žele opustiti tijekom tjedna uz dobru glazbu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare