To je to što me zanima!

'Sahranio si me živu. Sina više nećeš vidjeti pa se ti lijepo sada pomiri sa svojom Paulicom...'

Iako je na početku pričao kako je Nadežda njegova kraljica, Toma je nakon samo dva mjeseca završio u krevetu druge žene. Vruću akciju s Hrvaticom gledalo je tisuće gledatelja
Vidi originalni članak

Drama u kontroverznom realityju Zadruga sastavni je dio showa, ali svađe i burne rasprave ne odvijaju se samo u luksuznoj kući u Šimanovcima. Ovaj put 'akcija' se odvija i u vanjskom svijetu. Glavnu ulogu ponovno ima Hrvatica Paula Hublin (22), njezin bivši ljubavnik Toma Panić i Nadežda Biljić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Toma i Nadežda upoznali su se u drugoj sezoni Zadruge, ljubav je cvjetala, a na svijet je uskoro stigla i beba. Kako bi zaradio za svoju malu obitelj, Panić je odlučio ponovno ući u reality. 

Iako je na početku pričao kako je Nadežda njegova kraljica, Toma je nakon samo dva mjeseca završio u krevetu druge žene. Vruću akciju s Hrvaticom gledalo je tisuće gledatelja, a bivši maneken odjednom je promijenio ploču. 

U emisiji uživo pričao je kako je Nadežda bila nemoralna, a optužio ju je i kako se dopisivala s drugim muškarcima dok je bila s njim u vezi. No niti Nadežda mu nije ostala dužna. Na društvenim mrežama obratila se brojnim fanovima i otkrila kako gleda na cijelu situaciju. 

- Go*no je smrdljivo. Vrati se mami, a u moju kuću više nećeš ući. Nikada više nećeš vidjeti dijete. Ološu jedan, živu si me sahranio, a sada se lijepo pomiri sa svojom Paulicom. Idite u tri 'lijepe' - napisala je Nadežda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 29.11.2020.

    Ušao lik da mu kapne koja kinta....

  • zivikako znas 29.11.2020.

    jao,ko Vas bre zavadi,jao jao

  • Neugodna Istina 28.11.2020.

    Zbog cega je toliko bitna Zadruga u Hrvatskim novinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare