To je to što me zanima!

Šajeta opleo po Minei zbog plakata: 'Ona pjeva na matricu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Plakat koji je izašao u javnost povodom najave koncerta Mineino ime napisano velikim fontom, dok je njegovo ime ispod njezinog i napisano je znatno manjim slovima
Vidi originalni članak

Ove subote Dražen Turina Šajeta (50) nastupa na Burger Festu u Žminju. Uz njega, publiku će zabavljati i pjevačica zabavne glazbe Minea. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, plakat koji je izašao u javnost povodom najave koncerta Mineino ime napisano velikim fontom, dok je njegovo ime ispod njezinog i napisano je znatno manjim slovima. 

- Hvala Zoranu Krušvaru i drugima koji su se složili da je veličina fonta neprimjerena, ja sviram 2 sata s bandom, a ona na matrice. Legenda kaže da je jednom u Sloveniji organizator na plakatu stavio veliko Severina, a malo Lidija Bačić pa je Lille o svom trošku tiskala obrnute fontove - napisao je pjevač.

U komentarima se našlo i pitanje zašto ne slijedi primjer Lidije Bačić, dok neki kažu da je uzrok tome dizajnerske prirode.

- Nemam love sad za to kupio sam laptop, čak razmišljam da ga prodam i to napravim, ali malo ljudi traži nabrijani Mac Book Pro u kešu - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.06.2022.

    Nas mentalitet,ko ima veceg?🙉

  • 02.06.2022.

    šajeta m je bas cool

  • bree77 02.06.2022.

    Pa znamo da Minea ne zna pjevati,ali ti tek ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare