To je to što me zanima!

Šalković je s obitelji godišnji odmor proveo na svjetioniku

Pisac poznat po svojim zanimljivim putovanjima, upravo se vratio s pustolovine života. Njegov dom je posljednja četiri dana bio udaljeni svjetionik na privatnom otoku Lighthouse Villa Korkyra
Vidi originalni članak

Hrvoje Šalković, pisac poznat po svojim zanimljivim putovanjima, upravo se vratio s pustolovine života. Njegov dom je posljednja četiri dana bio udaljeni svjetionik na privatnom otoku Lighthouse Villa Korkyra,koji je rezerviran preko Booking.com-a, globalnog lidera u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata. Booking.com nudi više od 30 različitih kategorija od vila, iglua, brodova, kućica na drvetu i svjetionika i ima više fenomenalnih i jedinstvenih mogućnosti za odmor od bilo koje svjetske stranice za online rezervaciju smještaja. 

Šalković je poznat po svojim putovanjima u najudaljenije dijelove svijeta te mu je upravo stoga Booking.com omogućio jedinstvenu priliku za odmor na svjetioniku, koji se nalazi u Hrvatskoj, ali je opet daleko od gradske vreve i gužve. Svjetionik Villa Korkyra izgrađen je 1871. godine te je preuređen u prekrasnu oazu za odmor na privatnom otoku Vela Sestrica s vanjskim bazenom i plažom. Ova vila na solarnu energiju također nudi svojim posjetiteljima uživanje u prekrasnom vrtu ili ugodno opuštanje u hidromasažnoj kadi. Posjetitelji svjetionika Lighthouse Villa Korkyra na raspolaganju imaju privatni transfer brodom do otoka i nazad prema kopnu. 

- Tijekom putovanja u više od 100 zemalja svijeta, imao sam priliku vidjeti neke od najzanimljivijih smještajnih lokacija, ali nikad nisam imao mogućnost odsjesti na privatnom otoku i to u svjetioniku! To je uistinu bilo nezaboravno iskustvo, a moja obitelj i ja osjećali smo se kao da smo u potpunosti pobjegli od stvarnosti - naglasio je Šalković.

Bez obzira na to uključuje li vaš odmor iz snova smještaj u svjetioniku, ugodnoj kolibi ili kućici na drvetu - posjetite personaliziranu tražilicu Booking.com-a i odaberite savršeni odmor prema vašim strastima i interesima: Passion Search.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cornelie 14.09.2016.

    Kaj je ovo reklama za svjetionik ili njih?

  • svetionik 14.09.2016.

    malo je posijedio i ostariio taj naš poznati pisac...mora da mu je brak-mrak:)

  • 14.09.2016.

    Šale je super, samo mi Gruica i on nekako nikako ne idu skupa.... ona mi je onak, geni kameni lik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare