Show

Komentari 13

Šalković je s obitelji godišnji odmor proveo na svjetioniku

Šalković je s obitelji godišnji odmor proveo na svjetioniku

Pisac poznat po svojim zanimljivim putovanjima, upravo se vratio s pustolovine života. Njegov dom je posljednja četiri dana bio udaljeni svjetionik na privatnom otoku Lighthouse Villa Korkyra

Hrvoje Šalković, pisac poznat po svojim zanimljivim putovanjima, upravo se vratio s pustolovine života. Njegov dom je posljednja četiri dana bio udaljeni svjetionik na privatnom otoku Lighthouse Villa Korkyra,koji je rezerviran preko Booking.com-a, globalnog lidera u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata. Booking.com nudi više od 30 različitih kategorija od vila, iglua, brodova, kućica na drvetu i svjetionika i ima više fenomenalnih i jedinstvenih mogućnosti za odmor od bilo koje svjetske stranice za online rezervaciju smještaja. 

Šalković je poznat po svojim putovanjima u najudaljenije dijelove svijeta te mu je upravo stoga Booking.com omogućio jedinstvenu priliku za odmor na svjetioniku, koji se nalazi u Hrvatskoj, ali je opet daleko od gradske vreve i gužve. Svjetionik Villa Korkyra izgrađen je 1871. godine te je preuređen u prekrasnu oazu za odmor na privatnom otoku Vela Sestrica s vanjskim bazenom i plažom. Ova vila na solarnu energiju također nudi svojim posjetiteljima uživanje u prekrasnom vrtu ili ugodno opuštanje u hidromasažnoj kadi. Posjetitelji svjetionika Lighthouse Villa Korkyra na raspolaganju imaju privatni transfer brodom do otoka i nazad prema kopnu. 

- Tijekom putovanja u više od 100 zemalja svijeta, imao sam priliku vidjeti neke od najzanimljivijih smještajnih lokacija, ali nikad nisam imao mogućnost odsjesti na privatnom otoku i to u svjetioniku! To je uistinu bilo nezaboravno iskustvo, a moja obitelj i ja osjećali smo se kao da smo u potpunosti pobjegli od stvarnosti - naglasio je Šalković.

Bez obzira na to uključuje li vaš odmor iz snova smještaj u svjetioniku, ugodnoj kolibi ili kućici na drvetu - posjetite personaliziranu tražilicu Booking.com-a i odaberite savršeni odmor prema vašim strastima i interesima: Passion Search.

Najčitaniji članci