To je to što me zanima!

Šalković: Mia Kovačić je bila pogrešna žena u krivo vrijeme

Putopisac je za časopis Story potvrdio kraj tromjesečne veze s voditeljicom Mijom Kovačić. Izjavio je da je Mia Kovačić posebna cura, no za njega pogrešna žena
Vidi originalni članak

Spisatelj i putopisac Hrvoje Šalković (39) i voditeljica Mia Kovačić (30) okončali su svoju tromjesečnu vezu, piše Story.

- Da, prekinuli smo. Mia je doista posebna cura, kakvu svijećom moraš tražiti, prelijepa, duhovita, zabavna, oštroumna, ispravnih životnih vrijednosti, dama s velikim D. Ali za mene je ona pogrešna žena u pogrešno vrijeme na pogrešnome mjestu. Čudno je kako to život posloži – dok traje, misliš da je strašno važno, čim završi, shvatiš da je to bio samo hupser na putu - rekao je Šalković. 

Član Hrvatskog društva pisaca u srpnju je na Facebooku zajedničkom fotografijom potvrdio vezu s diplomiranom dizajnericom interijera uz napomenu kako se nada da će nakon toga njihova ljubavna priča pasti u zaborav. Javnosti je poznata njegova trogodišnja veza s novinarkom i voditeljicom Lamijom Alečković, dok je iza Mije četverogodišnja veza s poduzetnikom Ivorom Vucelićem. 

Šalković potvrdio da ljubi Miju: Sad malo prašine, pa zaborav



Idi na 24sata

Komentari 227

  • zvezdica u usponu 26.09.2013.

    Šta, pa zar ona nije s onim Vucelićem...A, što ljudi mijenjaju partnere kao čarape...

  • BlueJeans 25.09.2013.

    E moj Hrvoje,bolje svašta pojest nego svašta reć!

  • paulich25072009 25.09.2013.

    z mene ste bedaka delali kad sam tu napisala da to nebu dugog vijeka. Dok ima para sve 5, a kad nema onda su tu bile krive: nepomirljive ljudske razlike.. ma kak da ne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare