To je to što me zanima!

Salma Hayek istaknula bujni dekolte: 'Tebi kao da još rastu!'

Salma nema problema s objavljivanjem atraktivnih fotografija na Instagramu. Redovito dijeli fotografije u kupaćim kostimima kako bi pokazala da i dalje ima zavidnu liniju u 56. godini
Vidi originalni članak

Mokre kose, s pićem u ruci i kupaćim kostimom na kojem piše 'original Gucci', glumica Salma Hayek (55) unijela je pravu pomutnju u redovima svojih obožavatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Salma je na društvenim mrežama objavila novu fotografiju u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu i pokazala bujni dekolte. Pozirala je u bazenu, a njezino poprsje bilo je u prvom planu. - Ovo nije moj kostim za 'House of Gucci', ali ga ipak toplo preporučujem - napisala je Hayek u opisu fotografije. 

ZASLUŽENO! Salma Hayek dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih: 'Rekli su mi da se vratim sapunicama'

Nova fotografija privukla je mnogo komentara njezinih pratitelja, koji su hvalili njezinu liniju. 'Kao da rastu!', 'Ovo će srušiti Instagram', 'Bože, pomozi nam!', 'Kakvo tijelo', 'Savršena si' - pisali su pratitelji, a fotka je u kratkom roku skupila preko milijun lajkova. Podsjetimo, glumica je nedavno dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a u najnovijem filmu 'House of Gucci' Salma glumi prijateljicu zloglasne Patrizije Reggiani, Giuseppinu Auriemmu .

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Dani14 03.12.2021.

    Jedna od najsimpaticnijih glumica

  • fabijola 03.12.2021.

    Izvinete mi al meni ovolko pokazivanje balona ( u haljinama, ne kupacem) izgleda jeftino i nimalo damski. Mada hajd mogu razumit ove muške, svak trazi ono sto mu fali :D

  • sljastrava 02.12.2021.

    Silikoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare