To je to što me zanima!

Salma iz Rovinja prati požar, a muž nudi 750 mil. kuna pomoći

Kao i mnogi drugi šokirana sam i tužna jer svjedočim kako se ljepota Notre-Damea pretvara u dim. Volim te Pariz - napisala je lijepa glumica na svom Instagramu uz objavu slike požara, rekla je glumica Hayek
Vidi originalni članak

Holivudske zvijezde Salma Hayek (52), Samuel L. Jackson (70) i Ryan Reynolds (42) snimaju posljednjih dana film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju, gdje će se zadržati do kraja mjeseca. Poput mnogih Salma je putem društvenih mreža izrazila tugu zbog požara u Parizu.

- Kao i mnogi drugi šokirana sam i tužna jer svjedočim kako se ljepota Notre-Damea pretvara u dim. Volim te Pariz - napisala je lijepa glumica na svom Instagramu uz objavu fotografije. 

FOTKE SA SETA Salma se 'utegnula' u lateks i prošetala rovinjskom tržnicom

Strašan požar zahvatio je u ponedjeljak oko 18.50 sati, 850 godina staru gotičku, parišku katedralu Notre Dame te srušio toranj i krovište najposjećenijeg povijesnog spomenika Europe. Uzrok još nije poznat, iako ga povezuju s radovima na obnovi crkve.

Njezin suprug francuski milijarder François Henri Pinault (56) i njegov otac ponudili su preko 750 milijuna kuna novčane pomoći za obnovu Notre-Damea, samo nekoliko sati nakon što je predsjednik francuske Emmanuel Macron pokrenuo međunarodno prikupljanje sredstava i obećao obnoviti katedralu. Francuski mediji citiraju Pinaulta govoreći kako su on i otac obećali donirati novac da pomognu potpuno obnoviti crkvu. 

Mlađi Pinault izvršni je direktor luksuzne grupe 'Kering' u čijem su vlasništvu poznate marke poput Guccija, Yves Saint Laurenta, predsjednik je i francuskog holdinga Groupe Artemis koja posjeduje aukcijsku kuću Christie's.  

Salma i Francois vjenčali su se 2009. na Valentinovo u Parizu, a mjesec dana kasnije u Veneciji. Supružnici imaju kćer Valentinu (11) te je Pinault u prošlom braku s Dorothee Lepere dobio sina Francoisa (21) i kćer Mathilde (18). Milijarder također ima sina Augustina (12) s bivšom djevojkom, modelom Lindom Evangelistom (53). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Udala sam se za pravog muškarca. To je vjerojatno najvažnija stvar. Podupiremo se međusodobno u svemu što radimo. Želimo da onaj drugi stremi višem. I znate, nemamo jako snažan društveni život jer jako volimo provoditi vrijeme zajedno - rekla je svojedbno Salma o svom odnosu s mužem. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 16.04.2019.

    Što se nije udala za nekog farmera?lako je biti faca s milijunima u džepu.

  • Gtgr 16.04.2019.

    Ja dam vaser vagu..

  • Ira27 16.04.2019.

    Selma ima 52 godine o.O skoro sam komentirala da je i njoj ljubav bila slijepa kad je našla 30 godina starijeg...kad tamo skoro pa godište...on je definitivno jedan od rijetkih muškaraca koji ima bit jako loše stari ...izgleda ko da mu je 75 brat bratu, a ona s druge strane izgleda ko da joj je max 40.

Komentiraj...
Vidi sve komentare