To je to što me zanima!

Salma se 'utegnula' u lateks i prošetala rovinjskom tržnicom

Nakon što su odradili akcijske scene, poznati glumci uputili su se na rovinjsku tržnicu gdje su razgledali aktualnu ponudu. Najviše pažnje privukli su im štandovi s medom, ajvarom, maslinovim uljem...
Vidi originalni članak

Salma Hayek (52) i njeni holivudski kolege Samuel L. Jackson (70) i Ryan Reynolds (42) snimaju film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju. 

ODUŠEVLJENI LOKACIJOM Salma Hayek i Jackson grle se i uživaju u 'magičnom' Rovinju

Atraktivna glumica objavila je nekoliko fotografija sa seta. Odjevena u kožni kombinezon Salma je 'pobrala' same komplimente od strane pratitelja na društvenim mrežama.

Nakon što su odradili akcijske scene, poznati glumci uputili su se na rovinjsku tržnicu gdje su razgledali aktualnu ponudu. Najviše pažnje privukli su im štandovi s medom, ajvarom, maslinovim uljem i drugim domaćim proizvodima. 

 

Fotografi su uhvatili i scene iz filma u kojima se Hayek svađa s Jacksonom te na kojima dvojnik Ryana Reynoldsa leži na podu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Salma se pohvalila fotografijom iz Rovinja na društvenoj mreži, gdje ju prati skoro deset milijuna ljudi pa ne čudi broj od pola milijuna lajkova za sliku. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Better then ever 12.04.2019.

    Zgodna, odlično izoperirana . Kao sve njene kolegice, slabo ili gotovo nikako ne doživljavam . Estetske operacije koje oni pomodno nazivaju korekcije pri čemu kompletno mijenjaju svoj osobni profil postale su svugdje, osobito na zapadu, stvar higijene . Malo koja liči na svog roditelja, prije na svog idola. Tko ih može onda uzeti za ozbiljno . Teško sa njihovim primanjima te mogućnostima korektivnih zahvata biti zgodan i lijep. Nema niti jedne a da se nije na neki način obradila. Uguglaš before and after, boobjob i slično i vidiš sve ono što je "iscurilo" u javnost . A koliko toga nije. Eh da, zgodna je Salmica. Zgodnija nego u mlađim danima.

  • Paco-2017 12.04.2019.

    Sada cekamo da se Hambija javi

  • 12.04.2019.

    Ova tržnica i je za njih,kakve su cijene,ti nije normalno.Sigurno najskuplja u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare