To je to što me zanima!

Salome: Cigi je priznao da ima silikone u stražnjici

Salome je u ljubljanskoj diskoteci Fun Factory u visokim potpeticama ugostila prijatelje. Na partyju je predstavila pjesme s još nedovršenog albuma
Vidi originalni članak

Dobro došli u Fun Factory, pozdravljala je Salome (40) na ulaznim vratima ljubljanske diskoteke. U ultrakratkoj šljokičastoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama naša najpoznatija transseksualka mamila je poglede ekscentričnih gostiju.
- Znam da odlično izgledam - hvalila se Salome koja je u organizirala tulum “Salome Disco Session”. Predstavila je pjesme s nedovršenog albuma na kojem je surađivala i s Anđom Marić. Na party nije stigla Salomeina supruga.
- Šta da joj ja radim. Ne želi se eksponirati. Kada je čula da novinari dolaze, pobjegla je na more - kazala je Salome ponavljajući kako ima najljepšu ženu na svijetu. U Fun Factoryiju zabavljale su se i dvije članice transvestitskog tria “Sestre”, predstavnice Slovenije na Eurosongu. Do njih plesala je i riječka Diva, “bigbrotherovac” Hrvoje Šoštarić a prijateljem Fernandom iz Rija de Janeira.
Prije dva mjeseca Salome je prva ispala iz Celebrity Big Brothera. Kaže kako se odlično zabavljala zezajući stiliste u kući.
- Ma, meni je Neven Ciganović još prije dvije godine priznao da ima silikone u guzi - otkrila je Salome i dodala kako njezin bivši prijatelj ima jako ružna stopala.
- Pa nitko ga nije želio manikirati - smije se Salome.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • miss freedom 12.05.2008.

    Bravo Salome! Bravo za sve ljude koji se usude biti drugaciji!! bravo

  • tajnamoja 12.05.2008.

    Ovaj Hrvoje se naslikava ama baš svagdje.

  • Hottie 11.05.2008.

    zaboravili ste napisati da Fernando/Fernanda ima veliki čokoladni qurac.takav je bio naslov na ind*u

Komentiraj...
Vidi sve komentare