To je to što me zanima!

Salome: Iva nije krasna osoba, a Neven treba škrge

Nevenu trebaju škrge, on ne može disati na nos. Ako malo bolje promotrite on samo diše na usta, komentirala je Salome Nevena Ciganovića
Vidi originalni članak

Salome kaže kako nakon ispadanja iz Celebrity Big Brothera nije željela odmah otići u Sloveniju jer ju je bilo sram Hrvata za koje je mislila da su konzerve. No već nakon nekoliko dana 'na slobodi' uvjerila se da je ipak nisu izbacili jer je transseksualna osoba. Doživjela je, kaže, puno pozitivnih reakcija.
Kad je pogledala emisije, priča Salome, razočarala se u Ivu Jerković i Marka Grubnića. Iva je nominirala Salome jer je previše pričala o silikonima.
- Iva nije tako krasna osoba. Pa ni ona ne može sakriti svoje grudi, pa vide se silikoni - kaže Salome.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_2971 19.03.2008.

    salome je zakon, najjača ženska,to kaj ima penis i sise nije naštetilo nikom,samo jadnicima koji svoje nastranosti čuvaju od javnosti pa pljuju po tak fenomenalnoj osobi...nije ni neven loš,čovjek se bar voli zajebavat... prava nakara od osobe je grubnić- niškoristi ljigavi mali besposličar tračerski...

  • shikica 19.03.2008.

    BOXER-GLORIA daj molim te, ako ti je bitnije kako osoba razmišlja ona si kontradiktorna sama svom kometaru jer da ovo čudo salome ispravno razmišlja nebi imala i penis i grudi na svom tijelu!!!!!

  • missruki 19.03.2008.

    bolja osoba je salome nego iva definitivno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare