To je to što me zanima!

Salome stavila botox na lice zbog Big Brothera

Slovenka najavljuje da će u kući uglavnom biti u sportskom izdanju. Glamurozan izgled čuva za tjedne emisije. Drago joj je što ju je RTL pozvao
Vidi originalni članak

Nadam se da će svi koji me budu gledali u celebrity Big Brotheru shvatiti da smo mi transseksualci normalni ljudi. To što u krevetu volimo drukčije stvari ne znači da smo zbilja toliko drukčiji, kaže Salome (39), pravim imenom Nenad Ćuća Žentil. Rođen je na Rabu, a već dvadesetak godina živi u Sloveniji, gdje je zvijezda.
- Jako sam ponosna što me je RTL pozvao u BB kuću - ističe Salome, koja će tri tjedna dijeliti kuću s desetak poznatih Hrvata.
Među njima će biti Iva Jerković, komičarka Marina Orsag, stilist Marko Grubnić i Danijela Dvornik. Posljednji je sudjelovanje u showu potvrdio i Alen Vitasović. Iako njegov nastup nije službeno potvrđen pjevač sam kaže kako sudjelovanje u Big Brotheru za slavne vidi kao priliku da malo razdrma svoj život.
- Prije BB-a sam se malo 'popravila’ kod plastičnog kirurga Siniše Glumičića. Stavila sam botoks na čelo i oko očiju. Kod Glumičića sam već prije radila nos, a grudi sam operirala četiri puta. Stavio mi je silikonske umetke od 500 ml, najveće u svojoj karijeri - otkriva Salome. Spol ipak neće mijenjati.
- Onda bih bila kao svaka druga žena. Ovako je puno bolje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • super girl 13.03.2008.

    no kaj pak ste vi nezin život njeno tjelo i kaj sad i da nema nj u bb-u opće nebi bilo zabavno

  • pikapu 10.03.2008.

    Salome i pjeva: http://www.mojvideo.com/video-salome-igra/6ae02b1d8b319d86d435

  • miracolo 20.02.2008.

    ...U lice...ma čini mi se da je procurio niže...i nemij govorit svitu da si hrvat-ica, reci da si MADE IN SLO i EU...

Komentiraj...
Vidi sve komentare