To je to što me zanima!

Salt Bae je podijelio fotografije kuće u kojoj je odrastao: 'Sve snove i ciljeve sam ostvario...'

Poznati kuhar pokazao je trenutke s početaka svoje karijere, kao i fotografije iz djetinjstva. Kasnije se pohvalio ogromnim uspjehom koji je postigao u posljednjih nekoliko godina
Vidi originalni članak

Turski kuhar Nusret Gokce (39), poznat kao Salt Bae, s obožavateljima je podijelio snimku u kojoj je pokazao mjesto u kojem je odrastao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokazao je unutrašnjost stare i trošne kuće u kojoj je živio sa svojom obitelji, a u kojoj se i danas nalazi nekoliko njegovih fotografija iz mlađih dana.

- Do sada sam ostvario sve svoje snove i ciljeve - napisao je Nusret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Uz snimku rodnog mjesta podijelio je i nekoliko crno-bijelih fotografija. Jedna od njih je fotka s obitelji, a na nekima su obilježeni početci njegove karijere u kuhanju. U videu je uključio i novije snimke koji pokazuju ogroman uspjeh koji je postigao posljednjih nekoliko godina.

U komentarima su se javili obožavatelji i podržali kuhara. 'Budi zahvalan i nikada ovo nemoj zaboraviti', 'Ovo je jako inspirativno', 'Svojim trudom možeš biti primjer mnogima', neki su od komentara. Ipak, neki pratitelji su ga i napali u komentarima. 

- Bio si skroman, ali si dopustio da ti se slava obije o glavu. Ispričaj se igračima sa Svjetskog prvenstva - glasio je jedan od komentara.

POGLEDAJTE TRAILER NOVOG SERIJALA 'SPOJ NA SLIJEPO'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Piver 24.01.2023.

    poznati mesar ....

  • 24.01.2023.

    Hvalite me usta moja

  • LL12345 24.01.2023.

    Prevara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare