To je to što me zanima!

Sam Mendes: Nisam varao Kate Winslet s Rebeccom

Redatelj i glumica odlučili su se rastati nakon sedam godina braka. Navodno ju je prevario s mladom glumicom, no on je sve to demantirao
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Sama Medesa (44) izjavio je kako glumac tvrdi da nije varao svoju suprugu Kate Winslet (35) rekavši da su takve glasine apsurdne. Šuškalo se da ju je varao s glumicom Rebeccom Hall (27), s kojom se intenzivno družio posljednjih tjedana.
- Nakon što je Kate saznala da su se Sam i Rebecca zbližili, bila je jako uzrujana. Rebecca je Samov tip djevojke, mješavina ljepote i pameti - izjavila je nedavno Kateina prijateljica tvrdeći kako se par odlučio rastaviti zbog prevare. Par se odlučio rastati nakon sedam godina braka, a imaju sinu Joea Alfieja Winsleta Medesa (4). Kate ima i kćer iz prethodnog braka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lilandaa 18.03.2010.

    nije bitno kako ko izgleda, bitno je li koliko se slazu i jesu li sretni zajedno

  • šuma 18.03.2010.

    Ona je za mene jedna od rijetkih prirodnih glumica u današnje vrijeme. Lijepa pametna ima nešto toplo u njenom licu i dok glumi. Žao mi je djetete i nje bez obzira na novce. Nitko ti ne može vratiti obitelj ni brdo para.

  • virgo 18.03.2010.

    ne kažu bezveze da je sedma godina presudna..a već kad smo kod rastava pa tko će se još rastati šta je to sad postalo aktualno????

Komentiraj...
Vidi sve komentare