To je to što me zanima!

Sam Neill progovorio je o borbi s rakom: 'Ne bojim se smrti. To me od početka nije brinulo...'

Glavni glumac filma 'Jurski park' prije nešto više od pola godine objavio je kako boluje od raka krvi u trećem stadiju
Vidi originalni članak

Glumac Sam Neill (76), kojeg svi pamte po glavnoj ulozi u filmu 'Jurski park', ranije je ove godine otkrio kako boluje od raka krvi koji je u trećem stadiju. Sad je podijelio svoje trenutačno zdravstveno stanje i naglasio kako se 'ne boji smrti'.

SAM NEILL SE LIJEČI Glumac iz 'Jurskog parka' boluje od agresivnog oblika leukemije: 'Istina je da možda umirem'

Dijagnosticiran mu je rijedak ne-Hodgkinov limfom, a glumac se oslanja na eksperimentalni lijek koji djeluje u borbi protiv njegovog oblika raka, a koji je u remisiji oko 12 mjeseci. Neill ne zna do kad će mu lijek djelovati, ali kaže da je spreman na to kad bude prestao.

- Ne bojim se smrti, ali bi me iznervirala jer ima još stvari koje želim obaviti - rekao je glumac za ABC i dodao kako je bilo dana kad bi 'bio lišen svog dostojanstva'.

ZVIJEZDA 'JURSKOG SVIJETA' Glumac Sam Neill progovorio o borbi sa zloćudnom bolesti: 'Živ sam i vraćam se na snimanje...'

- Bilo je trenutaka u prošloj godini kada sam se morao pogledati u ogledalo i nisam vidio lijep prizor - požalio se Neill.

Neill je otkrio da za svog sina Tima, kćer Elenu i unuke želi napisati pismo.

- Možda neću biti ovdje za nekoliko mjeseci pa sam pomislio da napišem nešto za svoju djecu i unuke. Bilo bi dobro da imaju osjećaj za mene i neke stvari koje sam napravio - rekao je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • malaa sirena 17.10.2023.

    Dobar u Possession.

Komentiraj...
Vidi sve komentare