Obavijesti

Show

Komentari 2

Glumac Sam Neill progovorio o borbi sa zloćudnom bolesti: 'Živ sam i vraćam se na snimanje...'

Glumac Sam Neill progovorio o borbi sa zloćudnom bolesti: 'Živ sam i vraćam se na snimanje...'
5

Ne bojim se umrijeti, ali to bi me živciralo. Jer stvarno bih volio živjeti još desetljeće ili dva. Dao sam zasaditi sve te divote, želim biti tu i vidjeti kako napreduju i donose plodove, rekao je glumac

VIDEO

Novozelandski glumac Sam Neill (75) boluje od ne-Hodgkinovog limfoma, a bolest mu je dijagnosticirana prije godinu dana. 

Glumac iz 'Jurskog parka' boluje od agresivnog oblika leukemije: 'Istina je da možda umirem'
Glumac iz 'Jurskog parka' boluje od agresivnog oblika leukemije: 'Istina je da možda umirem'

Iako nikada nije volio knjige o raku, glumac je napisao memoar 'Did I Ever Tell You This?' u kojem je progovorio o svojoj borbi sa zloćudnom bolesti. Memoar će biti objavljen 23. ožujka.

Press Conference 'Blackbird', San Sebastian International Film Festival 2019

Glumac je začuđen količinom komentara o njegovoj bolesti pa je u objavi na Instagramu napisao da je živ i da se bolest povlači.

- Čini se da su moje vijesti trenutno na svim vijestima. Posvuda odjekuje: 'Rak! Rak! Rak!'. Što je pomalo zamorno jer kao što vidite, živ sam i zdrav. U remisiji sam već osam mjeseci, osjećam se jako dobro. Živ sam i znate što, vraćam se na set. Jako sam sretan što ću ponovno raditi. Počinjem snimati za sedam dana, radit ću mini seriju 'Apples Never Fall' s Annette Bening. Okupila se sjajna glumačka ekipa - objavio je 75-godišnjak.

LMKMEDIA_JURASSIC-PARK-DOMINION-FILM-LMK106-30

Neill je u svojoj pedeset godina dugoj karijeri utjelovio više od 150 uloga, a bolesti je pristupio s crnim humorom, jer kaže da je takav cijeli život, prenosi Gloria.hr.

LMKMEDIA_JURASSIC-PARK-DOMINION-FILM-LMK106-11

- Znate li kakvi su izdavači? Razmišljao sam hoću li knjizi dati podnaslov 'Bilješke umirućeg glumca'. Čisto sumnjam da su mi tako brzo izdali knjigu zato što me vole i krasni su ljudi. Boje se da im ne umrem prije vremena i poremetim poslovne planove - izjavio je.

Za bolest je saznao dok je bio na turneji filma 'Jurski svijet: Carstvo', a sada kaže da se ne boji umrijeti.

Photocall 'Blackbird', San Sebastian International Film Festival 2019

- Ne bojim se umrijeti, ali to bi me živciralo. Jer stvarno bih volio živjeti još desetljeće ili dva. Dao sam zasaditi sve te divote, želim biti tu i vidjeti kako napreduju i donose plodove - rekao je u intervjuu za BBC.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin