To je to što me zanima!

Sam za rođendan: Bali-begova zaručnica već je našla drugog

NEMA SREĆE U LJUBAVI Iako je planirao vjenčanje, Burak Özçivit ostavio je Ceylan Capu, koja se tajno viđala s drugim. Navodno će se uskoro vratiti roditeljima
Vidi originalni članak

Kad su saznali da je prekinuo dvogodišnju vezu, kolege iz serije Buraku Özçivitu su za 29. rođendan priredili zabavu na setu. Producent, snimatelji, glumci i šminkeri Buraka su iznenadili kolačima i šampanjcem. Iako su ga pokušali nagovoriti i na noćni izlazak, utučeni glumac otišao je kući.

Rođendan, koji mu pada na Badnjak, prije je slavio na razuzdanim tulumima, a ove godine ga je proveo s roditeljima.

Gledali su televiziju. Glumca, koji se proslavio kao Bali-beg Malkočoglu, neustrašivi osmanski ratnik u povijesnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, u javnosti već dugo nisu vidjeli sa zaručnicom Ceylan Capom (27). O prekidu se počelo šuškati kad su manekenku, kćer turske dizajnerice, snimili kako se u disku grli s u drugim muškarcem.

- Na početku veze su imali problema jer je Ceylan bila ljubomorna na Burakovu popularnost i obožavateljice koje su ga proganjale. Situacija se posljednih mjeseci promijenila. Udaljili su se jer je Ceylan stalno izlazila - kažu prijatelji.

Dok je Burak samovao na rođendan, manekenka je na Badnjak tulumarila s Merve Bolugur (26), sultanijom Nurbanu iz “Sulejmana”. Merve, koja je s Bali-begom prije tri godine snimala tursku verziju serije “Tračerica”, zapravo ga je i spojila s bogatašicom Ceylan. Burak se zbog previše posla još nije iselio iz vile u Istanbulu u kojoj je živio sa zaručnicom. Navodno će se uskoro vratiti u roditeljski dom.

- Prekid je iznenadio i njegova oca jer zna koliko se Burak dokazivao Ceylaninoj obitelji. Nisu ga htjeli za zeta jer je odrastao u siromašnoj obitelji. Sramili su ga se jer je prije nego što je postao glumac zarađivao radeći u pečenjarnici - kažu prijatelji bivšeg para. 

Burak će se, dodaju, poslije prekida posvetiti poslu. Osim što snima seriju, Bali-beg često radi i u luksuznom restoranu koji je nedavno otvorio u trgovačkom centru Trump Towers u centru Istanbula.

- Želim stvoriti brend od turskih specijaliteta koji su se nekoliko desetljeća prenosili s koljena na koljeno u mojoj obitelji - kaže Bali-beg.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • AntonijaGolemac 31.12.2013.

    e vala dečki ispod svake ste razine i niže od toga divim se muškoj zlobi a ako još jednom čujem riječ Boran povratit ću

  • AntonijaGolemac 31.12.2013.

    usput fala bogu da je odgodijo vjenčanje bilo je to kao upozorenje s neba očito

  • AntonijaGolemac 31.12.2013.

    cure imate li vi pojma koliko je njemu srce slomljeno on je otpočetka s ovim računao ozbiljno nažalost ta mala fufa je očito ipak onakva kakvom su je mediji predstavili srećom otkrijo je to na vrijeme prije nego što je oženijo meni je također srce puklo ali nije ga vrijedna i nadam se da će kao i dosad brzo krenuti dalje a vi dečki proždri te se od ljubomore ižderite se polako da dokraja osjetite svoj jad

Komentiraj...
Vidi sve komentare