Obavijesti

Show

Komentari 104

Sam za rođendan: Bali-begova zaručnica već je našla drugog

Sam za rođendan: Bali-begova zaručnica već je našla drugog
4

NEMA SREĆE U LJUBAVI Iako je planirao vjenčanje, Burak Özçivit ostavio je Ceylan Capu, koja se tajno viđala s drugim. Navodno će se uskoro vratiti roditeljima

VIDEO

Kad su saznali da je prekinuo dvogodišnju vezu, kolege iz serije Buraku Özçivitu su za 29. rođendan priredili zabavu na setu. Producent, snimatelji, glumci i šminkeri Buraka su iznenadili kolačima i šampanjcem. Iako su ga pokušali nagovoriti i na noćni izlazak, utučeni glumac otišao je kući.

Rođendan, koji mu pada na Badnjak, prije je slavio na razuzdanim tulumima, a ove godine ga je proveo s roditeljima.

Gledali su televiziju. Glumca, koji se proslavio kao Bali-beg Malkočoglu, neustrašivi osmanski ratnik u povijesnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, u javnosti već dugo nisu vidjeli sa zaručnicom Ceylan Capom (27). O prekidu se počelo šuškati kad su manekenku, kćer turske dizajnerice, snimili kako se u disku grli s u drugim muškarcem.

- Na početku veze su imali problema jer je Ceylan bila ljubomorna na Burakovu popularnost i obožavateljice koje su ga proganjale. Situacija se posljednih mjeseci promijenila. Udaljili su se jer je Ceylan stalno izlazila - kažu prijatelji.

Dok je Burak samovao na rođendan, manekenka je na Badnjak tulumarila s Merve Bolugur (26), sultanijom Nurbanu iz “Sulejmana”. Merve, koja je s Bali-begom prije tri godine snimala tursku verziju serije “Tračerica”, zapravo ga je i spojila s bogatašicom Ceylan. Burak se zbog previše posla još nije iselio iz vile u Istanbulu u kojoj je živio sa zaručnicom. Navodno će se uskoro vratiti u roditeljski dom.

- Prekid je iznenadio i njegova oca jer zna koliko se Burak dokazivao Ceylaninoj obitelji. Nisu ga htjeli za zeta jer je odrastao u siromašnoj obitelji. Sramili su ga se jer je prije nego što je postao glumac zarađivao radeći u pečenjarnici - kažu prijatelji bivšeg para. 

Burak će se, dodaju, poslije prekida posvetiti poslu. Osim što snima seriju, Bali-beg često radi i u luksuznom restoranu koji je nedavno otvorio u trgovačkom centru Trump Towers u centru Istanbula.

- Želim stvoriti brend od turskih specijaliteta koji su se nekoliko desetljeća prenosili s koljena na koljeno u mojoj obitelji - kaže Bali-beg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao