To je to što me zanima!

Samanta i Damir iz 'Ljubav je na selu' su skupa? 'Svidio mi se na snimanju već, povezali smo se'

Samanta i Damir upoznali su se na snimanju showa 'Ljubav je na selu' nakon čega su se počeli družiti
Vidi originalni članak

Samanta Knežević i Damir Toplek upoznali su se na snimanju 14. sezone showa 'Ljubav je na selu', a iako nisu bili na istoj farmi, nastavili su se družiti što često pokazuju i na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako je suditi po fotografijama, Samanta i Damir su veoma bliski, a u zadnjih godinu dana često putuju zajedno. Nedavno su posjetili i Murter, a svi su se pitali je li to nova ljubav na pomolu.

- S Damirom sam se povezala već na samom snimanju emisije 'Ljubav je na selu' u zadnjoj sezoni, gdje je on bio farmer, a ja sam bila kod drugog farmera. Već tamo mi se svidio i čak sam zamolila produkciju da me prebace k njemu na farmu, on se složio, ali nažalost pravila su bila takva da se nije moglo i ostalo je na tome. Nakon showa smo se čuli, puno pričali, chat-ali, družili, izlazili, partijali, uglavnom, sve je bilo ležerno, spontano, dobra vibra, i tako je ostalo sve do danas. Prije nekoliko tjedana bili smo na festivalu u Vodicama, 3-4 dana smo partijali s ekipom, slikali se s fanovima, širili dobru vibru i jednostavno se zabavljali - rekla je prošlo ljeto za  RTL.

- Zbilja bih želio pronaći ljubav. Želio bih naći nekoga s kim ću provoditi romantične trenutke, šetati plažom, putovati, držati se za ruku i gledati zalaske sunca. Volim kad je djevojka vesela, komunikativna, da voli putovati, da je sportskog duha, da je društvena, da se voli zezati i da se smije - rekao je Damir na snimanju showa.

UREĐUJU I ZAJEDNIČKI DOM Andrea i Mislav u 'Brak na prvu' ušli su iz zabave, a nisu ni slutili da će se dogoditi prava ljubav

Podsjetimo, Damir, koji je za sebe rekao da je 'vječni mladić', gledateljima je poznat još od prije. Osim što se 2011. natjecao u 'Supertalentu', okušao se i u dramskoj seriji 'Krv nije voda', a 2016. prijavio se u 'Farmu'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ifana 04.07.2023.

    Samo neka koriste zastitu

  • Gdje si bio 91. ? 04.07.2023.

    Meni se čini da je Tople topli brat.Ona mu je samo prijateljica. Vječiti dečko ćelavi pomalo

  • jamesbond7777 04.07.2023.

    O bože.. Ko trans🎼🙄vestiti oboje🙊🙉ko tu kome mece

Komentiraj...
Vidi sve komentare