To je to što me zanima!

Samo hrabri mogu na površinu dovesti ono najbolje u nama

Vatra je jedna od najvećih opasnosti poznatih čovjeku. Dok se prosječna osoba od vatre sklanja, ima onih koji prema njoj idu. Njihov posao spada u najopasnije. Oni su vatrogasci
Vidi originalni članak

Kad većina nas bježi od opasnosti, oni idu prema njoj. Oni bdiju nad našim životima, našim domovima, svime što nam je drago, te stvaraju jedinstvo koje je usredotočeno na gašenje vatre.

'Samo za hrabre' je film utemeljen na istinitoj priči elitne postrojbe vatrogasaca iz Prescotta u Arizoni, koja se borila s požarom u Yarnellu, u lipnju 2013. godine, a u kojoj je život izgubilo čak 19 članova jedinice.

Granite Mountain Hotshots dali su najveću žrtvu kako bi zaštitili živote drugih. Cijenu koju su platili zauvijek ćemo pamtiti.

Pogledajte novi foršpan

U glavnim ulogama u filmu 'Samo za hrabre' nalaze se Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, James Badge Dale, Geoff Stults, Andie MacDowell, Ben Hardy, Taylor Kitsch i Jennifer Connelly. Redatelj je Joseph Kosinski, koji nas je iznenadio filmovima 'Tron: Naslijeđe' te 'Zaborav', a upravo režira nastavak 'Top Guna'.

Film će se u kinima pojaviti 26. listopada, u distribuciji Blitz Filma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • champion_1 09.10.2017.

    ova rubrika film postala je dno dna u rangu s forum.hr/film, oko 90% filmova koji se ovdje mogu svakodnevno naći su SF superherojske naive tako da ova po traileru podnošljiva biografska drama izgleda kao nekakav uljez. mogli biste malo za promjenu pisati i o dobrim nadolazećim filmovima a ne samo propagirati akcijski sf super hero trash za djecu: Detroit (2017), Gotti (2017), Marshall (2017), Roman J Israel, Esq. (2017)...

  • fijuman 09.10.2017.

    Ma hrabri su svi vatrogasci ma gdje bili i radili svoj težak i odgovoran posao. Smatram da su naši iznimno hrabri i vrijedni s obzirom da su ovoljetni požari pokazali sa kakvom opremom rade a pogotovo gašenje sa cisternama koje su više oldtajmeri nego vatrogasne cisterne a da ne spominjemo i super vatrogasnog fićeka iz DVD Kućice koji je preživio pakao Dalmacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare