To je to što me zanima!

Samo me odvezite kući! Jedva je ušla u auto koji ju je čekao

Nakon što joj je izmakla nagrada u kategoriji najbolje glumice za ulogu Elizabeth Taylor u biografskom filmu 'Burton i Taylor', Helena Bonham Carter malo se opustila
Vidi originalni članak

Glumačka ekipa serije 'Broadchurch', psihološke drame koja je osvojila gledatelje, nagrađena je s čak tri priznanja na dodjeli TV BAFTA Awards. Konkurente su pobijedili u kategoriji najbolje drame, Olivia Colman (40) je osvojila nagradu za najbolju glumicu, a David Bradley (72) za najboljeg sporednog glumca.

Olivia nije mogla suspregnuti suze pa se tijekom govora zahvale publici ispričala što plače na pozornici. 

- Hvala svima. Čast mi je što sam bila nominirana u kategoriji s tako divnim ženama - rekla je Olivia te poručila svojim kolegicama, a među njima i Heleni Bonham Carter (47), da su divne žene. 

Spomenuta glumica tijekom dana se smješkala  i veselo potpisivala autograme svojim obožavateljima, no blještavilo, glamur i malo zabave učinili su svoje. Fotografi su Helenu, kojoj je izmakla nagrada u kategoriji najbolje glumice za ulogu Elizabeth Taylor u biografskom filmu 'Burton i Taylor', snimili kako je nakon zabave pokušala što prije ući u automobil koji ju je čekao. Jedva se dokopala stražnjeg sjedala, oči je uglavnom imala zaklopljene, a šminka joj je bila razmazana. 

Trofej za najboljeg glumca otišao je u ruke Seana Harrisa za ulogu u britanskoj mini seriji 'Sothcliffe'.

Cijelu listu dobitnika možete pogledati OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Hydra_1 20.05.2014.

    Ona mi je super, ali po čemu ona podsjeća na liz taylor!? Piše da ju je glumila, ne znam ne vidim sličnost

  • varešak 20.05.2014.

    Ejest mi je žao sve mi suze teku niz leđa

  • user_320725 19.05.2014.

    da sam se slučajno našao u blizini iskoristio bi ju

Komentiraj...
Vidi sve komentare