To je to što me zanima!

Samo opušteno! Lady GaGa je u trapericama i majici pjevala na Oscarima. Skinula je i šminku

Lady Gaga se na crvenom tepihu dodjele Oscara u Los Angelesu pojavila u dugoj crnoj haljini. Imala je i ogrlicu s dijamantnim ovratnikom, a kosu zalizala i podigla u punđu, no brzo se presvukla u ležerniju kombinaciju
Vidi originalni članak

Kantautorica i glumica Lady GaGa (36) otpjevala je pjesmu 'Hold My Hand' posvećenu redatelju Tonyju Scottu, koji je preminuo prije 11 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lady GaGa se na dodjeli Oscara u Los Angelesu pojavila u dugoj crnoj prozirnoj haljini. Dodala je ogrlicu s dijamantnim ovratnikom, a kosu zalizala i podigla u punđu. 

Nedugo nakon toga gledatelje je šokirala jer je pjevala u malo neobičnom i ležernom izdanju. Nastupila je pred publikom i izvela pjesmu 'Hold My Hand', bez šminke i u crnoj širokoj majici i crnim trapericama, što je dosad neviđeno na Oscarima.

Pričalo se da se GaGa, koja je nominirana za najbolju originalnu pjesmu 'Hold My Hand' iz filma 'Top Gun: Maverick', neće pojaviti na 95. dodjeli Oscara zbog snimanja nastavka filma 'Joker: Folie à Deux‘. Međutim, u zadnji čas se predomislila i došla na svečanu ceremoniju.

Gagina nominacija za 'Hold My Hand' čini je prvom izvođačicom koja je dobila tri nominacije u kategoriji nakon nominacija za 'Til It Happens to You' iz filma 'The Hunting Ground' i 'Shallow' iz filma 'A Star Is Born', obje koje je izvodila u televizijskom prijenosu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • simonairena 13.03.2023.

    bolja bez sminke definitivno. Toliko fasade samo dodatno postara

  • MarjanaKrstavac 13.03.2023.

    osim glasa ničim drugim ne plijeni ima nekoliko hitova s početka karijere i par iz onog filma s bradlijem inače solidna pjevačica ,mada u zadnje vrijeme naporno mi slušati takve voklaliste kao ađel koja kad pjeva jedva razumiješ što pjeva uz ono zavijanje ,možeš imati glas ali i tu treba mijera ,iskreno sve manje takve izvodale slušam ,jer ako mi se sluša otići ću u operu.

  • 2024 13.03.2023.

    Gaga ima vrhunske stvari, slavu i status, može si priuštit ovakvo pojavljivanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare