To je to što me zanima!

Samo poslovni potez: Casper i J.Lo nikad nisu ni prekinuli?

Razlog tome navodno je bila promocija novog filma Jennifer Lopez (45) 'Dečko iz susjedstva' koji se trenutačno prikazuje u kinima, piše portal TMZ
Vidi originalni članak

Istina je samo da se prošle godine u proljeće nisu viđali nekoliko tjedana, ali vijest o njihovu prekidu koja se pojavila prošle godine u lipnju, navodno je samo  bila poslovni potez, piše portal TMZ. 

Razlog tome navodno je bila promocija novog filma Jennifer Lopez (45) 'Dečko iz susjedstva' koji se trenutačno prikazuje u kinima. Glasine da se spetljala s Ryanom Guzmanom (27), kolegom sa seta, navodno su također izmišljene u tu svrhu. No to nije išlo samo u korist pjevačice. 

Casper je tada snimao film 'Street', a zbog boljeg uspjeha, više mu je odgovaralo da ima slobodan status. 

Priča ima smisla jer su Casper i Jennifer dva mjeseca poslije navodnog prekida snimljeni zajedno u automobilu, a čim su primijetili fotografe Casper se pokušao sakriti. Zajedno su uočeni i u siječnju i u veljači ove godine. Cijelo to vrijeme su se skrivali, a opustili su se tek na koncertu Big Seana prije mjesec dana gdje su se zajedno zabavljali. 

No ono što ih je izdalo je strastveni poljubac koji su izmijenili na setu showa 'American Idol' gdje Jennifer radi kao članica žirija. Oni sve pokušavaju opravdati tvrdnjama da su dobri prijatelji. 

Do prošle godine par je bio u vezi tri godine, a prekinuli su zbog navodne Casperove nevjere. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dcmarr1950 28.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Dracubecca 28.03.2015.

    how many people actually gives the shit???...0!

  • believe000 27.03.2015.

    Se.e mi se od ovakvih poteza. Samo nek oni potezu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare