To je to što me zanima!

Samo za Maju Šuput sašili su haljinu da bi bila kao K. Moss

Pjevačica je odjenula haljinu Elfsa sa starinskim donjim rubljem koju su napravili samo za nju. Inače, kažu, ne rade takve stvari, no ona im je bila zaštitno lice...
Vidi originalni članak

Kate Moss mi je ukrala haljinu, našalila se Borna Rajić (43). Tako je komentirala čipkastu kreaciju koju je britanska manekenka nosila prije šest mjeseci.

Najbogatija Hrvatica svoju je odjenula prije dva tjedna tulumareći u Zagrebu. Ispod dugačke čipkaste crne haljine nosila je crni grudnjak i gaće koje su podsjećale na davno popularne steznike. 

Kate Moss (41) nosila je haljinu Alexandera McQueena čija je cijena 70.000 kuna na reviji u Londonu, samo što je ispod nje odjenula diskretni crni body. Isti grudnjak i gaće u crnoj čipkastoj haljini, koja je doduše kraća od Bornine i Kateine, prije nekoliko dana pokazala je i Maja Šuput (36) dok je partijala na Ibizi. Ona je odjenula haljinu Elfsa sa starinskim donjim rubljem koju su napravili samo za nju. Inače, kažu, ne rade takve stvari, no ona im je bila zaštitno lice pa su joj izašli u susret. Cijena takve haljine bila bi oko 1200 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gabriella_1 07.10.2015.

    Obična cota! 0 bodova!

  • svejedobro 07.10.2015.

    A da sve jednostavno obuku ribarske mreže, jer je najbitnije gače i grudnjak pokazati!

  • Dario Buden Dubec 07.10.2015.

    Dajte molim vas pogledajte na sta ona lici,uporno hoce biti lijepa i seksi ali nemoze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare