To je to što me zanima!

Samohrana majka u showu je pjesmom rasplakala J. Lopez

J.Lo toliko je oduševila njena izvedba pjesme Carrie Underwood 'Temporary Home' da se rasplakala i rekla joj da se sva naježila od emocija koje je pokazala izvedbom
Vidi originalni članak

Kad si pjevala, uspjela si mi prenijeti sve emocije koje ta pjesma nosi sa sobom i to me jako dirnulo. Sva sam se naježila, rekla je Jennifer Lopez (41).

Paris Tassin (23) iz New Orleansa samohrana je majka petogodišnje djevojčice Keire. Kad je s 18 godina saznala da je trudna liječnici su joj rekli da bi bilo najbolje da pobaci jer će roditi dijete s poteškoćama, no ona ih nije poslušala jer nije mogla zamisliti da napravi tako nešto. Osim što djevojčicu sama odgaja, Paris ima i veliki pjevački talent. Prijavila se u show 'American Idol' i žiri doslovno ostavila bez teksta. 

J.Lo toliko je oduševila njena izvedba pjesme Carrie Underwood 'Temporary Home' da se rasplakala. Ravnodušni nisu ostali ni Steven Tyler i Randy Jackson, također suci u showu 'American Idol',  koji su za njenu izvedbu također imali samo riječi hvale. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • TinaSamo 23.01.2011.

    cura super pjeva, j.lo preeelijepa, a ovi ljubomorni komentari koliko vidim dobivaju samo minuse...a glede abortusa, vaš život vrijedi kao i život svakog nerođenog djeteta pa ako slučajno jednog dana obolite ovako ili slično, ubijte se, ne? onako, da se ne mučite....jadno!

  • igorsb1 21.01.2011.

    nedaj boze nikome.jej lo je suzavac koristila a bolesno djete ako dobijes dobio si dozivotnu robiju odma najbolje progutat olovo

  • lang 21.01.2011.

    skull - a kaj bi ti napravio da ti na uzv kažu dijete je super, a ono rodi se npr. slijepo, jer to ni dr nije mogao predvidjeti. kaj bi ga odmah objesio na prvo drvo ili bi ga u najboljem ostavio da se država pobrine o tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare