To je to što me zanima!

Samohrana majka Marina iz 'Večere za 5' otkrila: 'Sada sam u sretnoj vezi i nek tako ostane'

Ističe kako se nije ni malo nadala pobjedi pa je tim i iznenađenje na kraju tjedna bilo veće. 'Drago mi je da su većinom svi komentari pozitivni kako je bilo i na večeri', zaključila je Marina
Vidi originalni članak

Kuham slasno, ljubim strasno, s ovim zanimljivim natpisom na pregači kuhala je domaćica Marina u prošlotjednoj 'Večeri za 5 na selu'. Ponosna samohrana majka dvoje djece, blizanca Davida i Noe svojom je osobnošću i gostoprimstvom oduševila gledatelje u emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je iskreno u emisiji priznala kako bi voljela upoznati srodnu dušu, a u razgovoru za RTL.hr otkrila je da je nakon emisije dobila brojne poruke podrške.

- Poruka je bilo puno, stvarno. Ljubavno stanje se u međuvremenu promijenilo! Danas sam u sretnoj vezi i samo neka tako ostane - ispričala je.

Otkrila je da su joj njeni petogodišnji blizanci najsrdačnije čestitali na pobjedi.

LJUBAV JE POBIJEDILA Dragicu iz 'Večere' udali su za drugoga, a ona se nakon 20 godina spojila s prvom ljubavi

- Rekli su mi: "Bravo mama. Sad ćemo kupiti svašta" - ispričala je Marina za RTL.hr te dodala da je upravo na njih isplanirala potrošiti nagradu. 

Ističe kako se nije ni malo nadala pobjedi pa je tim i iznenađenje na kraju tjedna bilo veće.

- Drago mi je da su većinom svi komentari pozitivni kako je bilo i na večeri - zaključila je naposljetku. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Marija Magdalena 💓💓 23.11.2021.

    Koliko ima samohranih majki tj.udovica? Žalosno da tako mlade a već udovice. Inače termin samohrana majka se koristi samo za te žene ...rastavljene NISU samohrane majke ali ljudi to nikako da shvate.

  • vamotamo123 22.11.2021.

    Curka je samohrana mama DVOJE djece jako simpaticna i pristojna žena , pa kaj ako je rekla da je solo i da bi voljela biti s nekim ne kuzim čemuu zlobni komentari  , baš je pošteno zaradila pobjedu . 🥳

  • 22.11.2021.

    Kad ce rastavljeni nauciti da oni NISU samohrani roditelji. Osoba je samohrana ako je drugi roditelj preminuo i/ili ako je nepostojec/nepoznat..........i nikako drugacije. Naucite TO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare