To je to što me zanima!

Sandi Cenov obvezno nosi lulu i gitaru u BB kuću

S. Cenov (40) spakirao je kovčege za Big Brother kuću još prije tjedan dana. Potpuno je spreman. Prvi će put dugo biti odvojen od svoje obitelji
Vidi originalni članak

Nekoliko dana prije ulaska u Big Brother pjevač Aleksandar Cenov je sasvim opušten. Sve je spremno za odlazak u trotjednu izolaciju.
- Sve sam spakirao prije tjedan dana i sad više o tome ne razmišljam. Inače me uvijek strah da nešto ne zaboravim, ali sad nije - rekao je Aleksandar i dodao kako se samo nada da mu se roba u kovčezima nije zgužvala.
Ali ako jest, kaže da mu nije problem izglačati. Od kućanskih poslova najmanje voli prati suđe.
- To mi je najmrskiji kućanski posao, ali ako ću morati, morat ću - rekao je Aleksandar, koji kaže da mrzi prljavštinu. Nikad nije bio toliko odvojen od svoje obitelji.
- Inače puno putujem, ali to su obično putovanja od pet dana. Ovo je nova pustolovina u kojoj me supruga potpuno podržava - rekao je Cenov. Njegova najvjernija gledateljica sigurno će biti kćerkica Zara. Tata Sandi u kući ne namjerava ništa skrivati. U kuću obvezno nosi gitaru i lulu. Motocikl ne može nositi u kuću. Njegov Harley čekat će ga u garaži.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Goge61 06.03.2008.

    Jeli nosi i kondome???

  • roccoroker 06.03.2008.

    Kakva je Sandi \"zvijezda\" pa nije imao dobru pjesmu stolječima, svira po birtijama narodnjake a love vjerujte nema , to je sve šminka (posuđeni auti, motori, sponzorska odjeća) i zato i ide u Big brother. Osim toga on je jedan od onih koji bi prodao gače za 5 minuta slave

  • Hacker-ri 06.03.2008.

    Zanima me dali je Sandi Cenov i njegova zena pretpostavljam (na slici) dobio kaznenu prijavu jer je mozio motorno vozilo bez zastitnih kaciga i dali je imao kod sebe potrebne dokumente.?? Ne razumijem zasto se ovakvi dogadaji ne kaznjavaju? a da ne kazem da su primjer nekima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare