To je to što me zanima!

Sandi: K. Longin zbog mene je prijetila Branki da će je ubiti...

U intervjuu kod Dalibora Petka pjevač je priznao da ne zna s koliko je žena bio te da je brojao do jednog određenog broja. Priznao je i da ga je dosta žena odbilo
Vidi originalni članak

Osim što je promovirao svoj novi singl 'Večera s doručkom', Sandi Cenov (43) otvorio je dušu voditelju Daliboru Petku progovorivši o svojim bivšim vezama. Upravo su bivše ljubavi bila glavna inspiracija za pjesmu koju proglašavaju nastavkom njegovog velikog hita 'Kad srce kaže da'. 

- Ne znam s koliko sam žena bio, ali na to pitanje pravi gentleman neće odgovoriti. Brojao sam do jednog određenog broja, ali to je bilo jako davno - kazao je Sandi i otvoreno priznao da ga je dosta žena i odbilo, ali da je bilo i puno onih koje su htjele repete.

'Fani je bila šašava i preneozbilljna'

Iako je danas ozbiljan obiteljski čovjek, na Narodnom radiju progovorio je o svojim bivšim ljubavima. Fani Čapaliju opisao je kao lijepu, mladu, šašavu i preneozbiljnu djevojku. Korina Longin ga je željela, ali je tada bila premlada.

 - Korina, ups. Sve je bilo u redu dok nije počela prijetiti Branki da će je ubiti ako se ne makne od mene. To je bilo jako smiješno od tada 14-godišnjakinje. Svaka čast, napravila je svjetsku karijeru - rekao je pjevač negirajući da je s Ivom Majoli imao ikad nešto više od zajedničkog dueta i prijateljstva koje traje još i danas. 

O Branki: Bila je to ljubav kad ti reflektor sija u lice i ne vidiš što se događa

Dotaknuo se i bivše supruge Branke Bebić. 

- Bila je to ljubav od koje oslijepiš kao kad ti previše reflektora sija u lice i ne vidiš što se događa - rekao je Sandi.

O Maji Novak: Jedan poziv i jedan SMS u 2 ujutro i Sandi sjeda u auto

S Majom Novak imao je intelektualno nadmudrivanje na najvišem nivou, a Kristini Sajko otvorio je oči za romantiku. Veza sa srpskom voditeljicom Anom Mihajlovski bila je fatalna 

- To je stvorenje kraj kojeg sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam što se događa, ali si jednostavno nisam mogao pomoći. Jedan poziv i jedan SMS u 2 ujutro i Sandi sjeda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo je k'o film 'Mi nismo anđeli', kad se ljudi skupe dolje, a ona baca stvari sa prozora. I na Subaruu mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli - otkrio je Sandi. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Loni_1 15.01.2014.

    kakav jadnik

  • Ella_54 19.03.2013.

    Njegova žena je moja prijateljica a meni je zlo od njega. Koji tip, aaaaaaaa bljak!

  • vali30 14.03.2013.

    Sandi, Sandi, mogao si i crnu knjižicu donijeti na intervju pa njome mahati da svi vide s koliko si ti ženski bijooo!! Očito je nekoga opalila kriza srednjih godina pa se sada mora podizati na ovakve načine

Komentiraj...
Vidi sve komentare