To je to što me zanima!

Sandra Bagarić objavila fotke s obitelji: 'Sad znamo na koga si'

Operna pjevačica koja je odrasla u Zenici otkrila je u jednom intervjuu kako se ne planira vratiti u rodnu Bosnu i Hercegovinu jer je Zagreb njezin dom već gotovo 30 godina
Vidi originalni članak

Operna pjevačica Sandra Bagarić (47) podijelila je na Facebooku nekoliko fotografija iz Sarajeva gdje je otputovala u posjet najmilijima.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sarajevo, mama, tata i seka - napisala je uz fotke. 

U komentarima ispod objave odmah su joj se javili brojni obožavatelji i poručili da sada znaju na koga je Sandra naslijedila svu ljepotu. 

- Sad znam otkuda vaša ljepota; Predivni ste! Obitelj je najvažnija; Konačno s najmilijima, sigurno si presretna - pisali su joj.

Naime, operna pjevačica s obitelji je Bosnu i Hercegovinu napustila još 1992. godine.

- Moji roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma doslovce otišli s ručnom prtljagom, sretni što smo živi i zdravi, na okupu, ali... Zahvalna sam roditeljima što su organizirali da se životi sestre i mene nastave što bezbolnije, što su traumu dolaska u novu sredinu učinili prihvatljivom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru - rekla je Sandra jednom prilikom. 

UŽIVA U LIJEPIM DANIMA Sandra Bagarić je pozirala na plaži u kupaćem: 'Glumim ljeto'

Iako je odrasla u Zenici Sandra je, u intervjuu za Avaz prije otprilike dvije godine, otkrila kako se u Bosnu i Hercegovinu ne misli vraćati te da je Zagreb njezin dom gotovo 30 godina. 

- Došla sam u Zagreb, ali ne mogu “kajkati”, ne stidim se svog podneblja. Zeničani mi nekad zamjere što kažem da sam iz Sarajeva, ali rat me uhvatio tu. Roditelji i sestra su tamo, otac je iz Tomislavgrada… Kad bih nabrajala odakle sam sve… Ne planiram se vratiti u BiH. U Zagrebu živim skoro 30, a iz BiH sam otišla s 18 godina. Ali, rado dođem u BiH s obitelji. Kroz Zenicu prođem, svratimo na ćevape i idemo u Sarajevo. Ali, klincima sam objasnila gdje je mama išla u školu, na koju se voćku penjala, gdje se brčkala u rijeci Bosni - ispričala je operna pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MELKIOROM IZ MASTERCHEFA

Idi na 24sata

Komentari 8

  • karlosteiner@gmail.com 06.10.2021.

    Lijepa žena

  • Maestral1990 06.10.2021.

    Lijepa, vesela, talentirana Sandra.

  • šimešime 06.10.2021.

    Zgodna žena za svoje godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare