Obavijesti

Show

Komentari 8

Sandra Bagarić objavila fotke s obitelji: 'Sad znamo na koga si'

Sandra Bagarić objavila fotke s obitelji: 'Sad znamo na koga si'
3

Operna pjevačica koja je odrasla u Zenici otkrila je u jednom intervjuu kako se ne planira vratiti u rodnu Bosnu i Hercegovinu jer je Zagreb njezin dom već gotovo 30 godina

VIDEO

Operna pjevačica Sandra Bagarić (47) podijelila je na Facebooku nekoliko fotografija iz Sarajeva gdje je otputovala u posjet najmilijima.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

24 pitanja sa Sandrom Bagarić 11:50

- Sarajevo, mama, tata i seka - napisala je uz fotke. 

U komentarima ispod objave odmah su joj se javili brojni obožavatelji i poručili da sada znaju na koga je Sandra naslijedila svu ljepotu. 

- Sad znam otkuda vaša ljepota; Predivni ste! Obitelj je najvažnija; Konačno s najmilijima, sigurno si presretna - pisali su joj.

Naime, operna pjevačica s obitelji je Bosnu i Hercegovinu napustila još 1992. godine.

- Moji roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma doslovce otišli s ručnom prtljagom, sretni što smo živi i zdravi, na okupu, ali... Zahvalna sam roditeljima što su organizirali da se životi sestre i mene nastave što bezbolnije, što su traumu dolaska u novu sredinu učinili prihvatljivom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru - rekla je Sandra jednom prilikom. 

Sandra Bagarić je pozirala na plaži u kupaćem: 'Glumim ljeto'
Sandra Bagarić je pozirala na plaži u kupaćem: 'Glumim ljeto'

Iako je odrasla u Zenici Sandra je, u intervjuu za Avaz prije otprilike dvije godine, otkrila kako se u Bosnu i Hercegovinu ne misli vraćati te da je Zagreb njezin dom gotovo 30 godina. 

- Došla sam u Zagreb, ali ne mogu “kajkati”, ne stidim se svog podneblja. Zeničani mi nekad zamjere što kažem da sam iz Sarajeva, ali rat me uhvatio tu. Roditelji i sestra su tamo, otac je iz Tomislavgrada… Kad bih nabrajala odakle sam sve… Ne planiram se vratiti u BiH. U Zagrebu živim skoro 30, a iz BiH sam otišla s 18 godina. Ali, rado dođem u BiH s obitelji. Kroz Zenicu prođem, svratimo na ćevape i idemo u Sarajevo. Ali, klincima sam objasnila gdje je mama išla u školu, na koju se voćku penjala, gdje se brčkala u rijeci Bosni - ispričala je operna pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MELKIOROM IZ MASTERCHEFA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama