To je to što me zanima!

Zabljesnula: Sandra dekolteom i prorezom 'ukrala' svu pažnju

Njezine društvene mreže preplavile su komentarima, što na račun izgleda, što zbog prestižnog priznanja. Mnogi su joj hvalili figuru i kako je izgledala tijekom večeri
Vidi originalni članak

Proglašenje najboljih sportaša u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora bilo je u srijedu u jednom zagrebačkom hotelu, a hrvatskoj rekorderki u bacanju diska Sandri Perković (28) pripalo je jedno od priznanja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponosna sam što sam Hrvatica. Moje srce je prepuno ljubavi. Biti najbolji sportaš svih vremena je jednostavno nevjerojatno - napisala je Sandra na društvenim mrežama nakon dodjele priznanja. Također, zahvalila se prijateljima i obitelji na podršci. 

Kao i za svaku svečanost, Sandra se potrudi oko modne kombinacije. Ovoga puta se odlučila za dugu, svjetlucavu haljinu dubokog dekoltea i visokog proreza na nozi. Kosu je podignula u rep, a šiške su bile blago uvijene.

Njezine društvene mreže preplavile su komentarima, što na račun izgleda, što zbog prestižnog priznanja. Mnogi su joj hvalili figuru i kako je izgledala tijekom večeri. 

- Lijepa si poput vile - napisao joj je pratitelj, a drugi su dodali da izgleda božanstveno. 

Perković se na dodjeli družila s prijateljicom, glumicom Marijom Borić (38), a pozdravila je i Zlatka Dalića (52), izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. 

Ovo nije prvi put da je Sandra svojom pojavom izazvala komentare. Bacačica diska je u elegantnom izdanju došla na prijem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića (63) u rujnu kada je privukla pozornost obukavši bijelu bluzu s točkicama i crne hlače visokog struka, a sve je to iskombinirala sa sandalama na petu. 

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 20.12.2018.

    Na intagramu je mrsavija!!!

  • ha eto 20.12.2018.

    Još ako joj visi disk sa usana pričvršćen lancima e onda je to to

  • empatija 20.12.2018.

    Ona je dobra u svom sportu,svaka joj čast.Drugo nista nije dobra,ni čovjek ni ništa.Ljude ne cijenim po izgledu,ali molim vas hvaliti ju kako plijeni pažnju ljepotom,već je i degutantno

Komentiraj...
Vidi sve komentare