To je to što me zanima!

Sandra Perković otkrila gdje se odmara nekoliko dana prije SP

Sandra je ovo ljeto već odmarala u Dubrovniku, a tada je pokazala isklesanu figuru, ali i ožiljak koji nosi od davne 2008. godine. Na Lopudu puni baterije za nadolazeće SP u Budimpešti
Vidi originalni članak

Za nekoliko dana počinje Svjetsko prvenstvo u atletici. Budimpešta će biti domaćin najboljim atletičarima svijeta, a Sandra Perković (33) tamo želi doći do novog odličja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sandra je na Instagramu pokazala kako se priprema za Svjetsko prvenstvo. Naša najbolja atletičarka baterije puni na Lopudu. Pozirajući u bijeloj haljini pokazala je fanovima kako provodi ljeto i poslala im poruku.

FOTKALA SE NA BRODU Sandra Perković uživa na moru, a pokazala je i zavidnu figuru: 'Kraljice! Prekrasna si i snažna!'

- Zabava u kolovozu je bolja kada uživaš na hrvatskom suncu. Dakle... Što čekate? - napisala je Sandra uz objavu.

Sandra je ovog ljeta već bila u Dubrovniku, a tada je u bijelom bikiniju pokazala zavidnu figuru. Sandra je ponosno pokazala svoje isklesano tijelo, ali nije sakrila niti ožiljak koji je dobila tijekom operacije. Sandra se 2008. godine borila sa sepsom.

Jednom ju je zaboljelo u donjem dijelu trbuha te je završila u bolnici. Nakon operacije joj se stanje pogoršalo pa je još tri puta išla u bolnicu, a dva puta su ju poslali kući. Naposljetku je našla doktora koji joj je pomogao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare