To je to što me zanima!

Sandra postala vrtlarica: Sadi cvijeće, nazdravlja šljivovicom

No, tu priči nije kraj. Osim što je postala pravi profesionalac kada je okopavanje vrta u pitanju, Sandra je pokazala da se dobro snalazi i u kuhinji
Vidi originalni članak

Ljudi tijekom samoizolacije imaju više vremena za puno stvari koje su godinama unazad ostavljali za 'kasnije'. Mnogi su otkrili ljubav prema kuhanju, vježbanju ili nekoj drugoj zabavnoj aktivnosti. 

Naravno, svojim rezultatima brojne javne osobe odmah se hvale na društvenim mrežama, jer kako ono kažu, što nije na Instagramu - nije se niti dogodilo. 

I jedna od najpoznatijih sportašica u Hrvatskoj  Sandra Perković (29) našla je zanimaciju kako bi skratila vrijeme, ali i sredila svoj vrt. Sa svojim pratiteljima podijelila je nekoliko kadrova svog dvorišta prepunog cvijeća i biljaka. 

- Postala sam maherica u vrtlarenju - pohvalila se Sandra i nazdravila šljivovicom nakon uspješno odrađenog posla. No, tu priči nije kraj. Osim što je postala pravi profesionalac kada je okopavanje vrta u pitanju, Sandra je pokazala da se dobro snalazi i u kuhinji.

Za kraj je sa svojim pratiteljima podijelila štrukle koje je ispekla sama, a rezultat je oduševio brojne pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • legaelio 20.04.2020.

    Koliko se žena uopće u svijetu bavi tim glupavim sportom? Vjerojatno manje od 100. Janica Kostelić kao osoba i kao sportašica je za ovu bedeviju nedostižan san.

  • DamirŽibret 20.04.2020.

    Trusni Jednu!

  • sendede 20.04.2020.

    Mani se cvijeća i sadi nešto korisno! Sadi maricu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare