To je to što me zanima!

Sandra želi da sin Louis ima brata ili sestru: Opet posvaja

Oduvijek je htjela imati više djece, a trenutačno se osjeća spremnom za proširiti obitelj. Nije joj bitno hoće li posvojiti djevojčicu ili dječaka, želi da joj je dijete zdravo
Vidi originalni članak

Sandra Bullock odlučila je proširiti svoju obitelj, piše RadarOnline. Sandra Bullock (47) je u procesu posvajanja još jednog djeteta. Želi da njezin sin Louis Bardo (2) ima brata ili sestru. Oduvijek je željela imati još jedno dijete, a osjeća da je sad pravo vrijeme za to.

- Louis je još premalen da bi shvatio ulogu starijeg brata, ali Sandra ga pokušava pripremiti na promjene koje da očekuju. Odvjetnici su glumici rekli da bi se cijeli postupak posvajanja mogao riješiti u godinu dana. Nije joj bitno hoće li biti riječ o dječaku ili djevojčici, bitno joj je da dijete bude zdravo - rekao je izvor blizak glumici.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • feba 16.03.2012.

    Jel to moda posvajati djecu ili strah da će se vlastitom trudnoćom uništiti ljepota tijela?

  • deny-1 16.03.2012.

    ...dijete nije samo ono koje rodiš, već i ono koje odgajaš s puno ljubavi, ono kojem daš svoj dom, srce i dušu, ono kojem daš cijelog sebe.... ne vidim razlog zašto se dovodi u pitanje razlog zbog kojeg posvaja.... da li se itko od vas zapitao može li ta žena uopće roditi... veliki je problem Hrvatskog naroda što se raduje tuđoj nesreći, a tuguje kad je netko sretan.... i ne vidim zašto bi njen komentar da joj je bitno da je dijete zdravo umanjio njezinu humanost.... žena čini dobro djelo.... usrećit će nekom djetetu cijeli život, pružiti mu ljubav... dati mu ono što vjerovatno nikad ne bi imao/la.... roditeljski zagrljaj.... zar je stvarno bitno, da li će to dijete biti crno ili bijelo, zdravo ili bolesno....

  • maroon 5 15.03.2012.

    Bravo, svaka čast svakome tko želi posvojiti dijete. Manje je poznata činjenica da je glumica iz Uvoda u anatomiju Katherine Heigl posvojila malenu koreanku djevojčicu s posebnim potrebama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare