To je to što me zanima!

Sanela iz Braka na prvu otkriva: Je li Edin idealan? To ne postoji, a čujem se i s bivšim mužem...

Obitelj i prijatelji, kaže, znaju da je u showu bila onakva kakva je i inače te zbog toga od njih ima bezuvjetnu potporu i podršku. Nakon snimanja ostala je u kontaktu s mnogima, tvrdi, a žao joj je što je njezina samoobrana bila shvaćena kao napad i vrijeđanje
Vidi originalni članak

Žao mi je što su mnogi na temelju jednog 'lošeg dana' promijenili mišljenje o meni, ali i dalje ima onih koji me, bez obzira na moj 'ispad' i napad na pojedince, podržavaju, rekla je Sanela Novljaković za Večernji list pa otkrila s kime je i dalje u kontaktu te opisala idealnog muškarca za sebe i vidi li budućnost s Edinom

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mnogi zaboravljaju moj put kroz show. Od Jasminova 'bijega' do pisanja 'odlazim' - započela je Sanela. 

- Svoj napad na pojedince bih okarakterizirala kao neku vrstu samoobrane. Svi smo bili tamo iz istog razloga, da pronađemo ljubav. Ne žalim što sam nas branila, ali mi je žao zbog preburne reakcije i 'teških riječi' - nastavila je.

Obitelj i prijatelji, kaže, znaju da je u showu bila onakva kakva je i inače te zbog toga od njih ima bezuvjetnu potporu i podršku. 

Nakon snimanja ostala je u kontaktu s bivšim suprugom Jasminom, ali i stvorila dva nova prijateljstva. 

- S Jasminom se povremeno čujem, a dva nova prijatelja su mi Ivona i Tomislav. Ivona mi je bila podrška i to se vidjelo i na malim ekranima. Čujemo se gotovo svaki dan. S Tomislavom se također čujem dosta često - otkrila je Sanela. 

'PREPLAVILI' SU DRUŠTVENE MREŽE Najbolji memeovi o 'Braku na prvu': Jasmin u obitelji Addams, a Sanela kao Caitlyn Jenner

Smatra da su ljudi ili događaji koji su je povrijedili s razlogom u prošlosti. Njezina ljubavna priča skoro je završila zarukama za kandidata Edina. Na pitanje je li Edin njezin idealni muškarac, Sanela je odgovorila da ne zna postoji li 'išta idealno u životu'. 

Tijekom showa nije dobivala ljubavne ponude od strane gledatelja, ali je dobila poruke podrške. Muškarac koji ju može osvojiti mora imati čitav niz kvaliteta. 

- Muškarac me može osvojiti prvenstveno stavom i pristupom, samozatajnošću, iskrenošću, muževnošću i humorom - objasnila je Sanela. 

Sudjelovanje u showu 'Brak na prvu' smatra dobrim životnim iskustvom. 

- Moja lekcija izvučena iz svega je samo potvrda da ljubav nema granica i da se dogodi onda kada i gdje se najmanje nadaš. Što se tiče međuljudskih odnosa, ne treba se previše zamarati nečim na što jednostavno ne možeš utjecati - zaključila je kandidatkinja, a piše Večernji list

POGLEDAJTE kako izgleda snimanje pjesama kod producenata

Idi na 24sata

Komentari 101

  • billi Galeb 27.12.2021.

    Opet ova trazi malo paznje,kaj ne ide posao u zagrebu,pa malo reklamice za blagdane....?

  • domaći 04.12.2021.

    Kakva Bosna, ona radi u ALCI Sveta Helena kod Zeline 😛

  • Jopazg 03.12.2021.

    Ulaznica za ljubav na selu

Komentiraj...
Vidi sve komentare