To je to što me zanima!

Sanela otkrila da joj se u 'Braku na prvu' ipak sviđa netko drugi, a Ana se razočarala u Marinka

U večerašnjoj epoizodi showa, situacija se drastično promijenila Kristini i Tomislavu, no nisu ni još neki od parova izbjegli promjenu. Ana i Marinko su se udaljili, a Jasmin nije svjestan što se događa sa Sanelom
Vidi originalni članak

Andrea i Mislav ostali su jedini par koji je još u idealnoj fazi svoje veze, od svih kandidata showa 'Brak na prvu'. Odradili su trening kod Andreinog brata, iako Mislav nije bio oduševljen posjetom teretani.

- Ovo ti je pravi brak - rekla je Andrea bratu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odradili su nekoliko ljubavnih vježbi, koje su bile osmišljene i kako bi testirali i međusobno povjerenje.

Na kraju su se svi zagrlili i složili se da su se dobro zabavili. Andrein brat istaknuo je da mu je sestrina sreća najvažnija, a onda je upitao Mislava bi li se zbog nje preselio u Prag. 

- Andrea i ja smo odrasli ljudi, snaći ćemo se. Slažem se da je najvažnije da je ona sretna - rekao je.

Ana i Marinko trebali su uživati u međusobnom slikanju portreta, no nije sve ispalo kako je Ana zamišljala

- Ti slikaš i baš te briga, rastat ću se od tebe. Hoćeš li mi nešto reći? Ovo je malo sebično od tebe - Ani se razvoj situacije nikako nije svidio, a čini se da ju je Marinko potpuno ignorirao.

- Mislila sam da bude malo romantike, no kod Marinka je to sve posao - razočarano je zaključila.

Sanela i Jasmin ugostili su njezinog brata i kumu, a Jasmin se pribojavao njihove reakcije i napada, jer se nisu vidjeli od vjenčanja.

- On je sebično uzeo sebi pravo da ode bez pozdrava, a Sanela je ostala sama sjediti za stolom bez igdje ikoga - komentirao je Sanel, a Sanela uopće nije sudjelovala u raspravi.

PALE SU TEŠKE OPTUŽBE Kristina je napustila 'Brak na prvu' nakon svađe s Ciglom: 'Znam sve što si pričao o meni!'

- Jedva čekam da napokon sjednemo bez sto ljudi oko sebe, da nije sve samo na tipkanju, nego kad pogledaš osobu u oči i vidiš da je stvarno iskrena, da misli to što kaže, to je sve.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • malagarava777 06.11.2021.

    Marinko je u sado mazo sa onom vjesticom od prve mužožene. Strašno kak baba izgleda... 

  • Makac333 05.11.2021.

    A je me nervira ova baka Ana kad se trudi da zvuči erotično.Njene grimase,kihoćenje a o tome kad prica da skoro nikako usta ne otvara i da ne govorim.Ponasa je tako neizivljeno a jednom nogom je u grobu.Neugodno mi je gledati.Ono...oceš ti mene Marinko iskoristiti!!!???Bas prozirno!Indirektno...iskoristi me:(Nes ti doživljaja...

  • MilanBabic 04.11.2021.

    cigla bas mu i ime kaze da je u glavi cigla ili crijep toliko nekulturan nikakav kavalir nije ni cudo sto ostaje sam sto nitko sa njime nece biti a kristina je super zenska steta sto je tog muljatora upoznala koji je dosao samo da se najede 

Komentiraj...
Vidi sve komentare