Show

Komentari 125

Kristina je napustila 'Brak na prvu' nakon svađe s Ciglom: 'Znam sve što si pričao o meni!'

Kristina je napustila 'Brak na prvu' nakon  svađe s Ciglom: 'Znam sve što si pričao o meni!'

Prilikom njihova zadnjeg razgovora, Kristina je pitala Ciglu da joj kaže što mu je toliko smetalo kod nje. Nakon njegovih razloga, rekla mu je da nije bila zaljubljena u njega, te da je htjela otići s vjenčanja kad ga je vidjela

Kristina i Tomislav već su neko vrijeme u lošim odnosima, no početkom tjedna odlučili su ostati u showu 'Brak na prvu'. Ipak, Kristina je zaključila da se nema smisla truditi pa je odlučila napustiti show.

- Imam dojam da je Tomislav meni najveći neprijatelj i da me toliko mrzi - rekla je tijekom pakiranja kofera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon pakiranja, Kristina je pozvala Ciglu da mu kaže da odlazi, a njemu je odmah sve bilo jasno čim je vidio kofer. Upitala je Ciglu da joj kaže što mu je toliko smetalo kod nje.

- Zašto nisi mogao doći i reći mi što ti smeta,nego si svima drugima govorio - započela je raspravu.

Kristina je Tomislavu otkrila kako je čula što govori o njoj, iako je on to na početku razgovora negirao. 

- Kad sam ja to tebe na prvu bračnu noć forsirala na seks? - upitala ga je, a on se pravio da ne zna o čemu govori.

- Ti si ušla u ovaj show kao najveća baba tračara - rekao joj je, što je nju šokiralo.

Napomenula je kako je čula da tvrdi da je rekao kako je zaljubljena u njega, što je demantirala i ispričala kako se zapravo osjećala na vjenčanju:

- Kad sam te vidjela na vjenčanju, mislila sam se okrenuti i otić' - rekla je, na što se Tomislav nasmijao i iskomentirao kako joj je vjeruje da se nije zaljubila u njega.

Cigla je na kraju priznao da je u braku ostao samo kako bi se mogao i dalje družiti s ekipom iz showa, te da je zbog toga bio spreman ostati s njom do kraja, ali da je odustao od svega.

Rasprava između Kristine i Cigle nije imala smisla i on je otišao bez pozdrava da bi potom komentirao kako je glupa. Kristina je plakala na putu kući i jedva je čekala da vidi svoje bližnje, no nije žalila što je bila iskrena i dala srce na dlanu.

Tomislav je zaključio da će se prijaviti i iduće sezone.

- Od svih sedam cura u showu, Kristini bih se zadnjoj približio. Prijavit ću se za sljedeću sezonu, možda naleti netko više druželjubiv i možda žena sa ženskim seksepilom pa možda i ja reagiram.

 

Najčitaniji članci