To je to što me zanima!

Sanela u suzama napušta 'Brak na prvu' nakon oštrog sukoba s Mislavom: Zašto se guraš u sve?

Nastavlja se rasplet situacije te će Sanela i Edin dobiti priliku da pred ekspertima iznesu sve što ih smeta. Dok će Sanela okriviti druge za nezadovoljstvo, Edin i dalje odbija otvoreno reagirati
Vidi originalni članak

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' bliži se kraju. Tenzije među kandidatima postaju sve veće, a još više će eskalirati u večerašnjoj epizodi. I prethodnoj je epizodi Sanela na početku zajedničkog druženja i razgovora s ekspertima s djevojkama podijelila svoje mišljenje te, prema njezinim riječima, nikome nije ostala dužna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večeras se nastavlja rasplet cijele situacije te će Sanela i Edin dobiti priliku da pred ekspertima iznesu sve što ih smeta. I dok će Sanela za svoje nezadovoljstvo okrivljuje druge sudionike, Edin i dalje odbija otvoreno reagirati, piše RTL.hr.

- Ti si mene lično prozvao za stolom da zašto sam pristala ostati. Zašto si se ti usudio mene prozvati?! Moraš se gurati u sve! - prozvat će Sanela Mislava, no ovaj put se ni on neće suzdržati od iskrenog odgovora, baš kao ni ostali sudionici.

Situacija će eskalirati i rezultirati Sanelinim iznenadnim odlaskom sa seta u suzama.

AMEL ĆURIĆ Pjevač se uključio raspravu o Saneli iz 'Braka na prvu': 'Opet ću pjevati, nemojte se svađati!'

Inače, eksperti i nisu posve sigurni u iskrenost ljubavi Sanele i Edina. Dok je on tvrdio da je sve savršeno, oni nisu povjerovali u to.

- Baš savršeno? Interesantno... - komentirao je Boris.

Odmah mu nije povjerovao pa je pitao isto i Sanelu. Ona je rekla da joj smetaju negativni komentari na njihov odnos, a eksperte je zanimalo kako Edin doživljava čitavu situaciju i kako se on osjeća nakon što je Sanela pokvarila njihovu romantičnu večer svojim raspoloženjem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • opa1 29.11.2021.

    Mozda bi na pocetku bilo bolje ih pustiti da se druze tjedan dana, pa tek onda da eksperti odaberu parove. Tako bi nas neprezaljeni Cigla zavrsio sa Sanelom, Amra sa Kikijem...

  • ifana 29.11.2021.

    Eksperti spojili nijedan savrsen par to sto su spontano neki kliknuli ne priznaju.. neznm tko je tu lud

  • vedii888 29.11.2021.

    kad to završava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare