Show

Komentari 17

Sanela u suzama napušta 'Brak na prvu' nakon oštrog sukoba s Mislavom: Zašto se guraš u sve?

Sanela u suzama napušta 'Brak na prvu' nakon oštrog sukoba s Mislavom: Zašto se guraš u sve?

Nastavlja se rasplet situacije te će Sanela i Edin dobiti priliku da pred ekspertima iznesu sve što ih smeta. Dok će Sanela okriviti druge za nezadovoljstvo, Edin i dalje odbija otvoreno reagirati

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' bliži se kraju. Tenzije među kandidatima postaju sve veće, a još više će eskalirati u večerašnjoj epizodi. I prethodnoj je epizodi Sanela na početku zajedničkog druženja i razgovora s ekspertima s djevojkama podijelila svoje mišljenje te, prema njezinim riječima, nikome nije ostala dužna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Večeras se nastavlja rasplet cijele situacije te će Sanela i Edin dobiti priliku da pred ekspertima iznesu sve što ih smeta. I dok će Sanela za svoje nezadovoljstvo okrivljuje druge sudionike, Edin i dalje odbija otvoreno reagirati, piše RTL.hr.

- Ti si mene lično prozvao za stolom da zašto sam pristala ostati. Zašto si se ti usudio mene prozvati?! Moraš se gurati u sve! - prozvat će Sanela Mislava, no ovaj put se ni on neće suzdržati od iskrenog odgovora, baš kao ni ostali sudionici.

Situacija će eskalirati i rezultirati Sanelinim iznenadnim odlaskom sa seta u suzama.

Inače, eksperti i nisu posve sigurni u iskrenost ljubavi Sanele i Edina. Dok je on tvrdio da je sve savršeno, oni nisu povjerovali u to.

- Baš savršeno? Interesantno... - komentirao je Boris.

Odmah mu nije povjerovao pa je pitao isto i Sanelu. Ona je rekla da joj smetaju negativni komentari na njihov odnos, a eksperte je zanimalo kako Edin doživljava čitavu situaciju i kako se on osjeća nakon što je Sanela pokvarila njihovu romantičnu večer svojim raspoloženjem.

Najčitaniji članci