To je to što me zanima!

Sanja Doležal: 'Fra Linić je bio uz mene kad mi je umro muž'

Doležal je odlazila na duhovne obnove kod pokojnog fra Zvjezdana Linića. Razgovori s njim su joj puno pomogli nakon što joj je prije gotovo sedam godina preminuo suprug...
Vidi originalni članak

Kao i svi ostali građani Hrvatske i ja se držim preporuka Stožera. Uglavnom sam doma. Prvih sam dana manijakalno čistila, pospremala ormare, nervozno iščekivala vijesti i obraćanje Stožera, rekla je pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (56) za Večernji list. Sad je, pak, smanjila praćenje vijesti i vrijeme usmjerila na čitanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavljenje Uskrsa ovoga puta bit će joj drukčije zbog mjera oko korona virusa. 

- Obično se kod mene okupi cijela obitelj i za Uskrs i za Božić, no ovaj put to ne možemo. Moji su roditelji stariji, iz ugrožene skupine, pa nije preporučljivo da se družimo - kaže Sanja. 

Sanja u sklopu 'IN Magazina' Nove TV ima rubriku 'Kuhanje je IN', gdje je već pokazala da je vrsna kuharica. Za Uskrs joj je najdraže spremiti doručak - šunku, jaja, rotkvice, mladi luk i pincu, jer to pamti još od djetinjstva.

- Imam sreće da moja djeca vole sve jesti - kaže Sanja, čija su se djeca zbog korona virusa vratila iz inozemstva gdje inače studiraju.

Doležal je odlazila na duhovne obnove kod pokojnog fra Zvjezdana Linića. Razgovori s njim su joj puno pomogli nakon što joj je prije gotovo sedam godina preminuo suprug Nenad Šarić. 

- Sretna sam da je bio uz mene kad je moj suprug umro. Inače, bio je predivan čovjek, karizmatik, vjerujem da svima nedostaje - rekla je Sanja kojoj vjera ima veliku ulogu u životu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • butt 09.05.2020.

    još da je objavljena i koja slika Fra Linića - zaslužija je

  • Derek1 11.04.2020.

    I ti si probila

Komentiraj...
Vidi sve komentare