To je to što me zanima!

Sanja Doležal u ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a Tarik u 'Potjeri'

Na HRT-u kreće mnoštvo novih emisija, među kojima i show 'Nedjeljom lagano' s Milom Horvat i Duškom Ćurlićem. Nevena Rendeli dobila je emisiju 'Subotom ujutro'
Vidi originalni članak

Neće mi biti teško buditi se prije zore, ranoranilac sam otkad imam djecu, kaže Sanja Doležal (50), voditeljsko pojačanje u “Dobro jutro, Hrvatska”. 

Na HRT-u kreće mnoštvo novih emisija, među kojima i show “Nedjeljom lagano” s Milom Horvat (32) i Duškom Ćurlićem (45). Tarik Filipović (41) vodi kviz “Potjera”, Nevena Rendeli (32) dobila je emisiju “Subotom ujutro”, a Katja Kušec (55) dnevni politički talk show na HTV 4. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • POP19991999 10.03.2015.

    Ajde Sanjice pokaži nam te svoje seksi noge, a i seksi dupe, koje te boli...

  • dom2 18.09.2013.

    Neču komentirati voditelje jer netko mora radit a u ljudima je nevjerojatna zavist i uvijek misle da netko drugi to može bolje. Više me smeta što se preko javne televizije koju nažalost i ja plačam vodi specijalni rat protiv Hrvatskih građana. Uz pomoč raznih psihologa ukudaju se domoljubne špice koje bude ponos kod građana domovine Hrvatske. Moja predivna, moja preljepa zemlja Hrvatska. Nekome to smeta pa preko medija se najlakše širokoj masi ispija - briše mozak.Znam samo ako je Hrvatska televizija državni javni medij a sve manje Hrvatskog u sebi. Več samo ukidanje jutarnje domoljubne štice to je napad na široke mase građana domovine Hrvatske. Hrvatski domovinski rat je dobiven a sada domoljublje treba izbrisati iz pamćenja, treba ga zaboraviti. Normalno javna televizija je najbolja za neprijateljsko djelovanje samo to ne zamječuju službe koje bi trebale biti Hrvatske.

  • ParlevuFranse 12.09.2013.

    do kad cemo gledati odvratnog Tarika? dokad? ai ova Dolezal se sad uhljebila na HTV.u do smrti. natuci ce 150 Kila kao i Fatorinica i morat cemo je trpit a ona ce iz fotelje blebetati

Komentiraj...
Vidi sve komentare