To je to što me zanima!

Sanja Duggan: Dekolte mi je ipak bio malo 'too much'

Nakon što je pogledala fotografije sa Storyjevog partyja, bivša manekenka S. Duggan zaključila je da joj je dekolte haljine ipak bio malo preotvoren
Vidi originalni članak

Za Storyjev party Sanja Duggan (37) odjenula je crnu mini-haljinu s dekolteom i bez naramenica. Kasnije je zaključila da joj se dekolte činio malo 'too much' ili previše otvoren. Dodala je kako je možda stvar u fotografiji jer ona zna malo dodati na veličini, ali kod kuće joj je to izgledalo sasvim u redu, rekla je za časopis Stars. Nedavno je najavila skori kraj trogodišnjeg braka s Franom Barbierijem (40), a zbog toga će vjerojatno uskoro i otputovati u Ameriku na dva tjedna. Trenutačno se nalazi u Zagrebu, a sve su glasnije priče da je ljubavnu sreću pronašla s poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem (40). S njim je viđena u Dubrovniku, a par navodno već zajedno kupuje i kuću. Šuška se kako njen suprug Frane izlazi s Vanjom Halilović (26), no voditeljica je to demantirala. Kasnije je Frane izjavio da ne može još ništa komentirati u vezi njega i Vanje. Sa Sanjom ima sina Lennon Benneta (2).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ginaxxx 12.05.2010.

    Izgleda savrseno, a vi jadni moj narode...pogledajte sebe nma sta licite sa tom zlocestom dusom...ako je u necem i pogrijesila pogrijesila je sebi sa svojim parama, tko ste vi da sudite i komentirate-NITKO I NISTA !

  • _lackovic_ 12.05.2010.

    plastike ti je \"too much\".

  • Bart 12.05.2010.

    koje spodobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare