To je to što me zanima!

Sanja Duggan i Igor prekinuli su nakon dvije godine ljubavi?

Bivša manekenka i uspješna poduzetnica mjesec dana je ljetovala u Dubrovniku, a kako piše časopis Story,u isto vrijeme u gradu je boravio i Igor, ali nisu viđeni skupa
Vidi originalni članak

Kako piše časopis Story, ako je vjerovati gradskim kuloarima, Sanja Duggan (39) i Igor Maksimilijanović više nisu zajedno. Da je veza između građevinskog poduzetnika i bivše manekenke nakon dvije godine završila nagađa se jer su Sanja i Igor ljetovali u Dubrovniku, ali nisu viđeni zajedno kao prošle godine. Uspješna poduzetnica je u Dubrovniku ljetovala mjesec dana, a u Zagreb se vratila 18. kolovoza sa sinom Lennonom Bennetom i dadiljom. Igor s njima nije putovao, a nije ih ni čekao u zagrebačkoj luci. 

Zbog Igora, Sanja se rastala od Frane Barbierija. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DonFrye 31.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • medeki 31.08.2011.

    G, Sanja se udala za mladog bogataša koji ubrzo umire, a ona njegov poveći udio očeve mu firme prodaje i od toga živi. Barbieri je imao samo zgodno tijelo (bio je muški sponzor) kojeg se ona zasitila ili.... Dakle, Sanja nije poduzetnica, samo je naslijedila bogatstvo koje je ubrzo prodala .

  • Nabukodonosor_1 31.08.2011.

    a što točno radi ta poduzetnica??? zna li netko da me prosvijetli?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare