To je to što me zanima!

Sanja Musić Milanović očarala elegantnom kombinacijom, s predsjednikom je bila na izložbi

Prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović očarala je elegantnom, ali istovremeno i ležernom zimskom kombinacijom na izložbi 'Kopač' u Zagrebu koju je posjetila sa suprugom
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović (54) u utorak je obišao izložbu 'Kopač' u Meštrovićevu paviljonu u Zagrebu, a kao pratnju je poveo svoju suprugu Sanju Musić Milanović (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva dama je za taj rijetki izlazak sa suprugom odjenula dugačku crnu haljinu i smeđi kaput. Kako bi cijela kombinacija bila nešto ležernija, umjesto potpetica, obula je crne čizme.

Kosu je raspustila i uvila tek šiške, a na licu je nosila minimalnu šminku što je priličilo ležernijoj, ali i dalje elegantnoj odjevnoj kombinaciji.

NISU ŠTEDJELI PRVU DAMU Cigi i Roth oštro kritizirali modni odabir Milanovićeve supruge: 'Ovo je jako bapski, katastrofa!'

Kako se da vidjeti na fotografijama s izložbe, predsjednik i prva dama uživali su gledajući najbolja slikarska, kiparska i poetska ostvarenja proslavljenog hrvatsko-francuskog umjetnika Slavka Kopača.

Zadnji puta smo ih imali priliku zajedno vidjeti prošlo ljeto na Sinjskoj alki gdje je Sanja u još jednom elegantnom izdanju ukrala mnoge simpatije modnih kritičara.

NA SINJSKOJ ALKI Sanja Musić Milanović zasjala u bijeloj odjevnoj kombinaciji, pa snimila selfie s predsjednikom

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se 1991. godine na kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova Ante Jakova (22) i Marka (16).

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ira27 03.02.2022.

    A šta će jadna...s obzirom da on izgleda kao da je krao med, mora ona jadna povuć za oboje...samo ne znam kako mu ne napravi neku prilagođenu prehranu...zna pametovat nama kako hranimo djecu.

  • Gruntovčani 02.02.2022.

    Prva dama šta je je

  • antunsb1 02.02.2022.

    čini mi se normalna žena, što se ne može reći za ovog do nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare