To je to što me zanima!

Sanja Vejnović ponosno je pokazala svoje lice bez šminke

Sanja svoju vitku liniju osim zdravom prehranom održava i redovitim vježbanjem. Kao veliku ljubiteljicu bicikala u centru Zagreba često je se može vidjeti kako prolazi upravo biciklom.
Vidi originalni članak

Glumica Sanja Vejnović (60) otputovala je iz užarenog Zagreba na more i uživa na odmoru. S pratiteljima je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija na kojima nema ni trunke šminke. Komplimentima nema kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sanja je fotografije opisala jednostavno s 'more' uz emotikon srca. 

- Prelijepa; Uvijek zgodna i nasmijana; Sanja, mislim da si savršena žena u svakom pogledu; Savršena slika i još savršenija žena - pohvale i divljenje nije prestajalo, kao uostalom na većini njezinih objava. S razlogom je bila na listi najljepših žena svijeta prije deset godina. 

Sanja svoju vitku liniju osim zdravom prehranom održava i redovitim vježbanjem. A u centru Zagreba često je se može vidjeti u vožnji biciklom. 

Sanja smatra da u mladosti svoj identitet izgrađujemo kroz vlastita iskustva te je to razdoblje kada se najviše učimo na vlastitim djelima i greškama, pojasnila je svoje mišljenje jednom u razgovoru za Večernji list. 

SVESTRANA SANJA Vejnović je prije 10 godina bila na listi najljepših žena svijeta: Osim glume, obožava i kuhanje

- Upravo zbog životnog iskustva danas živim svjesnije, manje se bojim nepoznatog, lakše se hvatam u koštac sa svim vrstama problema i nastojim ih uvijek riješiti. Svatko razdoblje životnog razvoja ima svoje čari i za sebe je neponovljivo i lijepo. Dok si mlad puno si više bezbrižan i vrijeme ti sporije teče, ali su svi događaji i nova iskustva, teži i dramatičniji za razliku od zrele dobi - zaključila je Vejnović.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pajpinjo 15.07.2022.

    Stvarno jedna od najljepših žena u našoj Domovini.😚

  • evo me opeet 14.07.2022.

    Skroz prirodna faca, ima malo pudera na licu ali to je ok.

  • bree77 14.07.2022.

    Ima bar toniranu kremu na licu,ali ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare