To je to što me zanima!

Sara Andrić lani nije prošla, a ovaj put je dobila pet glasova

Vidio sam da si netko tko ima stila i hrabrosti da u moru popularne glazbe izabere nešto malo starije. Zasluženo si dobila pet stolica, rekao joj je Enis Bešlagić. Sara je izborila prolazak
Vidi originalni članak

Samo mi je došla jedan dan i rekla: ‘Idem opet i ne zanima me što će biti’. Nije ju obeshrabrilo što ju lani žiri nakon audicije nije pustio dalje, opisuje mama Sandra.

Sara Andrić (14) iz Solina u showu “Zvjezdice” je izborila prolazak izvedbom pjesme 'Still loving you'.

- Vidio sam da si netko tko ima stila i hrabrosti da u moru popularne glazbe izabere nešto malo starije. Zasluženo si dobila pet stolica - rekao joj je Enis Bešlagić

Sara je, govori mama, oduvijek pjevušila no kako je samozatajna trebalo je vremena da taj talent izađe na vidjelo. Učenica osmog razreda ide i u glazbenu školu, svira flautu, te nikako ne voli turbo folk. U školi je, kaže mama svi podržavaju, a dok je nastupala cijela obitelj se 'zalijepila' na male ekrane. Sara je sebe opisala kao zabavnu, komunikativnu i hrabru, što je u showu i pokazala. 

Prolazak dalje osigurala je i Karla Forjan (13) iz Osijeka. Izvela je pjesmu 'Unbreak my heart' Toni Braxton. Karla se osim pjevanjem bavi ukrašavanjem noktiju, a želi biti glazbenica i farmaceutkinja. Tremu na pozornici nije imala jer je već nastupala pred publikom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • muskarac 13.03.2016.

    curica od 14 godina sa crvenim ruzem na ustima..ma krasno ..aj bok

  • blondie33 13.03.2016.

    Molim admine da kontroliraju dežurne pedofile kao što je ovaj vilim koji u svakoj ženskoj osobi bez obzira na godine vidi puno toga ružnog i neprimjerenog.Koliko god imaš godina,srami se! Mala je divna,samo naprijed!

  • DALMATINKA 13.03.2016.

    malena preslatka bravo sara

Komentiraj...
Vidi sve komentare