To je to što me zanima!

Sara, kći Mladena Grdovića sad nosi njegovo prezime

Na sud je došao sa ženom i bivšom ljubavnicom kako bi kćerkici Sari dao svoje prezime. Emina i Brankica Saru su prvi dan skupa odvele u školu
Vidi originalni članak

Sara (7), kći Mladena Grdovića (52) koju je dobio s bivšom ljubavnicom Eminom Šimurinom (26), od srijede nosi njegovo prezime. Majčino Šimurina više nema. Procedura je trajala samo pola sata, a pjevač je na sud došao nakon koncerta u Rijeci.
- Trebali su mi OIB, krsni list, dokument o priznanju djeteta i Eminina osobna. Sve je bilo gotovo u trenu. Sutkinja se smijala rekavši da nema ovakav slučaj svaki dan. Naime, Emina i moja supruga Brankica došle su sa mnom na sud, i to sa smješkom na licu - ispričao nam je Grdović.  Emina i Brankica zajedno su u školu odvele Saru koja je krenula u prvi razred. Imala je malu tremu, kaže Mladen, i bila mu je jako slatka tako uzbuđena.
- Drugi dan sam je ja vodio, s Brankom i sestrom Luizom, i bilo nam je super. Sara dolazi kod nas dva ili tri puta na tjedan, a uredili smo joj i sobu. Sara Brankicu obožava - rekao je pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • gogafmm 11.09.2010.

    ...a kako li je samo ta Brankica odjevena...

  • jadro73 11.09.2010.

    Hvala adminu na minusima očito nema svoje žene i djece pa mu je ovo normalno!Kad bi svi koji naprave vanbračnu djecu dovukli tu djecu doma svojim ženama i svojoj djeci,a od žena tražili da se ugodno druže sa ljubavnicama, stvarno bih se zapitala koda ide ovaj svijet?!Da gđa.Brankica ima svoju vlastitu djecu ne bi ova Fata sa svojom klinkom ni prismrdila njenom kućnom pragu.Ovako očito trpi.Ja ne bih ni za sve pare ovog svijeta!

  • malinoa_1 11.09.2010.

    napokon nešto pametno i od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare