To je to što me zanima!

Sara opisala svoju borbu poslije 'Života na vagi': Vratila sam 30 kila, fokus mi je otišao k vragu

Sad sam u minusu 18 kilograma, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, govori Sara Sitarić
Vidi originalni članak

Kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Sara Sitarić (19) u show je ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. Na društvenim mrežama je, vidno uznemirena, progovorila o kilogramima i o svojoj kilaži. Ispričala je u kakvom je stanju poslije izlaska iz showa.

POGLEDAJTE VIDEO: Sara i Marino iz 'Života na vagi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja se sebe ne želim vraćati na psihičko stanje prije 'Života na vagi', a počela sam se vraćati. To je meni primarni cilj, a onda sam sigurna da će se i kilaža izregulirati kada sve bude okej. Kada ja budem imala fokus na zdravijem životu, jer fokus mi je otišao ne u vražju mater, nego sam ga morala tražiti duboko u sebi. Fokusirala sam se na gluposti. Sebe opet stavila na zadnje mjesto i naravno da će to rezultirati debljanjem - iskreno je ispričala Sara. 

Napomenula je kako internet i društvene mreže nisu realnost. 

- Što prije to shvatimo, bit će nam lakše prihvatiti i sebe i druge - kaže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sitarić (@sara_sitaric)

Otkrila je i koliko je kilograma vratila od završetka showa te na koliko je sad. 

- Vratila sam 30 kilograma od kraja showa, gotovo sve. Sad sam u minusu 18 kilograma, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene. I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog - govori Sara. Napominje kako je mršavljenje, kao i debljanje, psihološki proces.

Sara je sve ovo ispričala, kaže, kako bi ljudima koji se bore s istim problemom kao i ona pokazala kako ne 'cvjeta cvijeće' ni kod nje. U komentarima joj se javio i bivši kandidat 'Života na vagi' Marko Kregar (28).

- Saro, nema veze što si vratila kilograme, bitno je da si svjesna toga i da si ih počela ponovno skidati. Glavu kad složiš onda si složila sve i vjeruj mi sve se može. Više fokusa na prehranu, malo treninga i rezultat je tu. Uostalom sve znaš i samo hrabro dalje. Ne odustaj sada kada imaš rezultat, daj to još jače, više, bolje. Možeš ti to - napisao joj je Marko. 

Sara je, inače, bila u vezi s Marinom Marušićem (26), također kandidatom četvrte sezone 'Života na vagi', ali je njihova veza doživjela krah. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Bubachica 25.11.2020.

    Uzas

  • Pesimistica 25.11.2020.

    Sara samo naprijed, prelijepa si djevojka.. Mila, draga, pametna i lijepo odgojena. Ignoriraj ove zločeste ljude..

  • komentator__Luka 25.11.2020.

    ah jbg. nemožeš biti fitnes trenerica ali možeš influencerica

Komentiraj...
Vidi sve komentare