Obavijesti

Show

Komentari 28

Sara opisala svoju borbu poslije 'Života na vagi': Vratila sam 30 kila, fokus mi je otišao k vragu

Sara opisala svoju borbu poslije 'Života na vagi': Vratila sam 30 kila, fokus mi je otišao k vragu
10

Sad sam u minusu 18 kilograma, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, govori Sara Sitarić

VIDEO

Kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Sara Sitarić (19) u show je ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. Na društvenim mrežama je, vidno uznemirena, progovorila o kilogramima i o svojoj kilaži. Ispričala je u kakvom je stanju poslije izlaska iz showa.

POGLEDAJTE VIDEO: Sara i Marino iz 'Života na vagi'

Pokretanje videa...

Sara i Marin život na vagi 01:14

- Ja se sebe ne želim vraćati na psihičko stanje prije 'Života na vagi', a počela sam se vraćati. To je meni primarni cilj, a onda sam sigurna da će se i kilaža izregulirati kada sve bude okej. Kada ja budem imala fokus na zdravijem životu, jer fokus mi je otišao ne u vražju mater, nego sam ga morala tražiti duboko u sebi. Fokusirala sam se na gluposti. Sebe opet stavila na zadnje mjesto i naravno da će to rezultirati debljanjem - iskreno je ispričala Sara. 

Napomenula je kako internet i društvene mreže nisu realnost. 

- Što prije to shvatimo, bit će nam lakše prihvatiti i sebe i druge - kaže. 

Otkrila je i koliko je kilograma vratila od završetka showa te na koliko je sad. 

- Vratila sam 30 kilograma od kraja showa, gotovo sve. Sad sam u minusu 18 kilograma, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene. I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog - govori Sara. Napominje kako je mršavljenje, kao i debljanje, psihološki proces.

Sara je sve ovo ispričala, kaže, kako bi ljudima koji se bore s istim problemom kao i ona pokazala kako ne 'cvjeta cvijeće' ni kod nje. U komentarima joj se javio i bivši kandidat 'Života na vagi' Marko Kregar (28).

- Saro, nema veze što si vratila kilograme, bitno je da si svjesna toga i da si ih počela ponovno skidati. Glavu kad složiš onda si složila sve i vjeruj mi sve se može. Više fokusa na prehranu, malo treninga i rezultat je tu. Uostalom sve znaš i samo hrabro dalje. Ne odustaj sada kada imaš rezultat, daj to još jače, više, bolje. Možeš ti to - napisao joj je Marko. 

Sara je, inače, bila u vezi s Marinom Marušićem (26), također kandidatom četvrte sezone 'Života na vagi', ali je njihova veza doživjela krah. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao