To je to što me zanima!

Sara rođendan neće slaviti na farmi: Anna pobijedila u duelu

Da je pobijedila, Sari bi ostanak na farmi došao kao svojevrsni poklon za rođendan. Međutim, Anna je bila bolja i po drugi put u Farmi izborila pobjedu u dvoboju
Vidi originalni članak

Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a cilj je bio pomoću pile, u što kraćem roku ispiliti po tri dijela grede označene bijelim linijama. Pobjednica duela je ona koja prva ispili sva tri komada drveta.

- Imam osjećaj da se farmeri žele rješavati jakih karika. Ja i Sara među ženskima smo ostale jake karike i otišle smo nažalost nas dvije u dvoboj. Borila sam se časno i pošteno i bolji je pobijedio -  izjavila je pobjednica Anna.

- Ja mogu slobodno, iskreno i punoga srca reći da nisam igrala nikakvu šporku igru i da je ovo bio moj vlastiti test mojih mogućnosti i smatram da sam uspjela - kazala je Sara časno se boreći do zadnjeg trenutka.

Nova TV

Iako je zajednica prošli tjedan Aleksandru po kratkom postupku poslala u dvoboj, Aleksandra se ovaj tjedan nametnula kao razumna i pravedna gazdarica.

- Na izglasavanju povjerenja Gazdarici, ocijenjena je sa svih 8 bijelih ovaca i ni jednom crnom ovcom, a kao farmere tjedna, Aleksandra je imenovala Annu i Alda.

Nakon što su obavili svoje glasačke dužnosti na farmi, farmeri su se vratili u arenu gdje ih je čekala zabava pod maskama. 

Cijelog tjedna, farmeri su se pripremali za Noć vještica i uz pomoć radnica iz Kamenskog izrađivali svoje kostime. U areni je vladala srednjovjekovna atmosfera, a kao gost iznenađenja svirala im je Maja Šuput koja je također bila maskirana, ali u kraljicu Antoanetu.

 'Bolje da se volimo nego da se svađamo' 

Na farmi se stalno događaju nepredvidljive stvari, a jedna od takvih je definitivno i obrat u odnosu između farmerica Anamarije i Anite. Još prije samo nekoliko dana frcale su iskre između njih dvije, pale su i teške riječi, no sada je to sve palo u zaborav. Anamarija je s radošću uskliknula: 'Mi smo se pomirile', a Anita je zaključila: ''Bolje da se volimo nego da se svađamo.'. 

Pomirba nije ostala samo na riječima već su se farmerice prepustile i strastvenim poljupcima. Farmeri su se na kraju još jednog radnog tjedna malo opustili i zabavili, a vrlo brzo čekaju ih novi izazovi!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • jozabroz 02.11.2015.

    neznam uopce kako njima produkcija dozvoljava dogovor oko podjele nagrade?? da je to normalno,nije,,ali znaci moglo se to dogadat jos na pocetku i napravit pismeni dogovor i koga briga kad ko ispada,nesto ce dobit,,a produkcija mora sve platit...da skratim,,spletkarit ce se tamo dok god ova ana i anamarija ne odu,,.i ocito da ce anamarija ostat dugo,jer ocito, ta moze sve i svasta,bez sankcija za prekrsena pravila,ostrih pravila produkcije,,pa cemu vam onda ta vasa pravila sluze???? da vas neko nebi tuzio za uvredu il nesto slicno??moze vas i ovako tuzit,uz ta vasa pravila,,ne drzite ih se.

  • cez 02.11.2015.

    ovaj članak nije točan kad je napisa da gredu treba prepilat na tri djela nego ko prvi prepila i protivnik padne na pod,i još nešto neka se zna ako hoćete da protivnik izgubi ili farmer koji hoće u ovom slučaju ići kući uzme tupu pilu i pila gradu i % će izgubit,malo bolje pogledaj te kako Sara pila iz sve snage ali pila neće pila zato što je tupa a Anna ima novu pilu i oštru i lagano je pripilala gredu .to je sve šou i namišteno.

  • mazaluna 01.11.2015.

    Je, a kaj bude jadna Sara ,ipak je Ana Putinova cura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare